Tredje strake tremålsseier for Arsenal

London-klubben opp på andreplass i Premier League.

STORSEIER: Arsenal ble alt for sterke for nyopprykkede Watford. Her feirer Olivier Giroud med Mesut Özil og Héctor Bellerín.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

WATFORD — ARSENAL 0-3

Arsenal tok sin tredje strake tremålsseier i Premier League da Watford ble slått 3-0 borte lørdag.

I de to forrige rundene har Leicester blitt slått 5-2 og Manchester United 3-0. Lørdag fortsatte seiersferden borte mot Watford, men det tok tid å bryte ned vertenes forsvar.

– Det var en tøff kamp. Vi visste at Watford bare hadde sluppet inn ett mål før vi kom her. Jeg likte at vi var tålmodige og ikke gjorde noen feil, sa Arsène Wenger etter kampen.

Den nyopprykkede klubben har hatt en solid sesonginnledning, spesielt på hjemmebane. Kun ett mål hadde Watford sluppet inn på Vicarage Road før møtet med Arsenal.

I første omgang stanget London-klubben mot veggen. Lite skjedde, lagene kom seg kun til halvsjanser i jevnspilte 45 minutter.

Les også

Hjemmetap for Palace og Hangeland

Les også

Wayne Rooney brøt forbannelse mot gamleklubben: - Jeg bryr meg ikke om kritikerne

Les også

Målløst i Klopps Liverpool-debut: - Ikke noe drømmeresultat

Først etter 62 minutter klarte Arsenal å bryte igjennom Watfords defensive mur. Alexis Sánchez kombinerte med Mesut Özil og Santi Cazorla. Özil ble taklet like før han skulle avslutte, men ballen skled kun videre til Sanchez. Chileneren banket ballen via stolpen og i mål.

Lufta gikk ut av hjemmelaget da de havnet under. Seks minutter senere doblet Olivier Giroud. Franskmannen ble spilt på blankt hold av Özil og spissen banket ballen i nettet. Etter 74 minutter la Aaron Ramsey på til 3-0. Midtbanespilleren scoret etter fint forarbeid av Héctor Bellerín.

– Watford-spillerne ble slitne og klarte ikke lenger å hindre spillet vårt. Vi så sterkere og raskere ut og det skapte trøbbel for dem, sa Wenger.

Arsenal ligger fortsatt på annenplass med 19 poeng i Premier League. Arsène Wenger og co. har to poeng opp til Manchester City på topp og like mange poeng som Manchester United på tredjeplass.

(©NTB)

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Manchester City38285594336189
2Arsenal38266688434584
3Manchester United38236958431575
4Newcastle United381914568333571
5Liverpool381910975472867
  • Champions League
  • Europaliga
  • UEFA Conference League Qualification
  • Nedrykk