Blodig Neymar da Brasil herjet med Bolivia

Liverpool-spillerne Philippe Coutinho og Roberto Firmino scoret to av målene da Brasil vant 5-0 mot Bolivia i den søramerikanske VM-kvalifiseringen.

Publisert: Publisert:

SKADET: Neymar måtte forlate banen etter å ha fått et kutt i hodet. Foto: NTB scanpix

BRASIL-BOLIVIA 5-0

Det var imidlertid Neymar som startet målfesten med sin 1-0-scoring etter 11 minutter. Barcelona-spissen utnyttet en grov feil i Bolivias forsvar og spilte vegg med Gabriel Jesus før satte ballen i åpent mål.

I det klokka passerte 25 minutter noterte Coutinho seg i målprotokollen da han satte ballen i lengste hjørne fra kort hold.

Før pause la Filipe Luís og Gabriel Jesus på til 3— og 4-0. Spesielt 4-0-scoringen var svært vakker. Jesus fikk en nydelig stikker fra Neymar og vippet ballen opp i nettaket. Dermed var kampen i realiteten over før lagene gikk i garderoben.

Les også

Svein Oddvar Moen i hardt vær da Island sikret seieren på overtid

Les også

Kjempetabbe av Buffon da Italia spilte uavgjort mot Spania

I det 67. minutt kom Firmino inn for Jesus. Under ti minutter senere fastsatte han sluttresultatet til 5-0 med en god heading etter et hjørnespark.

Neymar måtte på sin side bli byttet ut etter at han pådro seg et kutt over øyet. Blodet rant nedover kinnet på Barca-stjernen, men han var bevisst og gikk av banen for egen maskin.

Cavani-dobbel

I Uruguays 3-0-seier mot Venezuela startet som vanlig Luis Suárez og Edinson Cavani i tospann på topp, men torsdag kveld var det sistnevnte som stjal overskriftene. Med to scoringer ble Cavani kampens store spiller.

SCORET: Liverpool-spiller Firmino. Foto: NTB scanpix

Nicolás Lodeiro scoret Uruguays første etter et millimeterpresist innlegg fra Suarez. Barcelona-spissen hadde også en leken assist på Cavanis 3-0-scoring.Argentina, uten Lionel Messi, klarte ikke å hamle opp med Peru på bortebane. To ganger gikk argentinerne opp i ledelsen, men Peru utlignet hver gang. Funes Mori og Gonzalo Higuaín scoret for gjestene, mens Jose Paolo Guerrero og Christian Cueva sto bak Perus mål.

Uruguay topper

I de to øvrige kampene i den søramerikanske VM-kvalifiseringen vant Colombia 1-0 borte mot Paraguay, mens Ecuador vant komfortabelt 3-0 over Chile på hjemmebane.

Etter ni runder leder Uruguay kvalifiseringen foran Brasil. I tillegg er Ecuador og Colombia i skrivende stund sikret en plass i VM. Argentina ligger på sin side an til omspill mot vinneren av kvalifiseringen i Oseania. (©NTB)

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Familien savner svar etter at sønnen ble funnet død

  2. «Alle» vil gå på denne linja på videregående: – Appellerer til ungdom

  3. – Her vil vi ikke være verneverdige

  4. «Varsellampene er fleire. Og me kan koma til å høyra meir om QAnon. Det er mørkt nedst i kaninholet»

  5. Jeg forlanger at denne boka blir lest

  6. Derfor bør du unngå «den store sexpraten» med barna dine. Her er grepene du heller bør ta

  1. Internasjonal fotball