- Barca plyndrer oss

Espanyols klubbpresident skjeller ut byrival Barcelona etter at de har signert fem av deres talenter i sommer.

Publisert: Publisert:

MISFORNØYD: Espanyols klubbpresident Joan Collett (t.h.) er lite fornøyd med byrival Barcelona om dagen. Han beskylder dem for å stjele talenter fra deres treningsfelt. Her er han sammen med klubbens trener Javier Aguirre. Foto: NTB scanpix

  • Jakob Priesner
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Temperaturen mellom de to byrivalene Espanyol og Barcelona skremmer ingen. Dette til tross for at førstnevnte klubb historisk sett har vært en spansk klubb, mens Barcelona helst vil kalle seg katalansk. Sistnevnte klubb har nemlig alltid regnet Real Madrid som deres største rival, men nå stiger temperaturen i den spanske middelhavsbyen ettersom lillebror Espanyol beskylder Barcelona for å stjele talenter fra deres ungdomsakademi.

— I sommer har Barcelona signert fem spillere fra oss. Det virker som om de bare kommer for å stjele spillerne våre. Vi hører mange fine ord om verdier, men de lever ikke etter dem selv, sier Joan Collet, klubbdirektør i Espanyol.

Han presiserer at han har et godt forhold til Barcelonas president, Sandro Rosell, men at klubben nå må gjøre noe for å stanse det han karakteriserer som plyndring.

— Vi må kanskje stenge personer fra andre klubber ute fra treningsanlegget med mindre de har avtale. Eller så må vi tilby spillerne en kontrakt som gjør at de ikke kan snakke med andre klubber uten å underrette oss. Vil de ikke godta det kan de forlate klubben, sier Collet.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Disse landene kan du reise til i sommer

  2. Bil i lyktestolpe ved Maxi i Sandnes

  3. Vannskutere kjørte i Superspeed-bølgene nesten helt til Hirtshals

  4. Trafikkdirigering på E39 ved Hanaleite fra 14.30

  5. – De to naustene til kong Salomo og Jørgen hattemaker

  6. Prinsesse Ingrid Alexandra bor i Viken, men skal gå på skole i Oslo. Hvordan kan det ha seg?

  1. Spansk fotball
  2. RCD Espanyol