Økt press på Haaland & co etter Bayern-tap

(Eintracht Frankfurt-Bayern München 2–1) Et Bayern München-tap ville normalt sett være en god nyhet for Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund - men nå betyr det heller trøbbel.

Eintracht Frankfurt-spillerne jubler etter sin første scoring. Målscorer Kamada er nummer to fra venstre.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

For Dortmund sliter i øyeblikket med å sikre seg Champions League-plass for neste sesong, og Eintracht Frankfurts seier over Tysklands mesterlag betyr at de holder sin avstand ned til Borussia Dortmund.

Eintracht Frankfurt ligger nå på den siste Champions League-plassen, mens Borussia Dortmund i øyeblikket er nummer seks, ni poeng bak. Men Haaland & co skal senere lørdag kveld ut i det klassiske derbyet mot Schalke 04.

Eintracht Frankfurt ble også snytt for straffe ti minutter før full tid da Ragnar Ache ble sendt i bakken inne i Bayern München-feltet, men dommeren valgte å ikke blåse.

Les også

Vanvittige Haaland: 18 mål på 13 Champions League-kamper: – Jeg ble motivert av å se Mbappé

Dette er sesongens tredje tap for Bayern München. De tapte for Hoffenheim i den andre serierunden og deretter for Borussia Mönchengladbach den 8. januar.

Japaneren Daichi Kamada sendte Eintracht Frankfurt i ledelsen, og så økte Napoli-lånet Amin Younes til 2–0.

Bayern München reduserte til 2–1 ved Robert Lewandowski allerede etter åtte minutter i 2. omgang - men flere mål ble det ikke på mesterklubben, tross store sjanser.

Les også

Hylles i tyske medier: – Det Haaland gjør, er ikke til å fatte

Reduseringen kom for øvrig etter et fantastisk forarbeid av Leroy Sané. Med sin tekniske briljans sendte han den ene etter den andre av Eintracht Frankfurt-forsvarerne ut i pølsekiosken - før han serverte vakkert til Lewandowski, som ikke kunne unngå å score.

Bayern München har nå bare ett poeng på to ligakamper etter at de vant klubb-VM. Sist mandag ble det bare 3–3 mot Arminia Bielefeld.

Publisert: