De Gea-krangelen fortsetter mellom Real Madrid og Manchester United

Florentino Perez hevder overgangen gikk i vaksen grunnet «manglende rutine» hos United-representantene. Nå slår engelskmennene tilbake.

SKUFFET: Manchester United-keeper David De Gea skal ha vært knust da overgangen til Real Madrid gikk i vasken. Nå krangler de to klubbene om hvem som har skylden for overgangsfiaskoen.
 • Torgrim Gotland Bakke
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Sommerens store overgangssaga tok en uventet vending ved midnatt, natt til tirsdag, da David De Geas overgang fra Manchester United til Real Madrid gikk i vasken siden overgangspapirene ikke kom fram i tide.

Siden da har partene skyldt på hverandre.

Les også

United slår tilbake, mener Real Madrid rotet med papirene

Reals president Florentino Perez har trukket fram på det han kaller «manglende rutine» hos sine forhandlingspartnere som årsak til at David De Gea glapp for spanjolene.

I tillegg til De Geas overgang, skulle Costa Ricas keeper Keylor Navas gå motsatt vei. Den overgangen falt naturlig nok også igjennom.

En dårlig følelse

I et intervju med på spansk radio, minnet Perez om at det samme skjedde for to år siden da United forsøkte å signere Ander Herrera. Det skjedde også da United ville hente Fabio Coentrao fra Real Madrid.

— Vi sendte papirene 13.30 og det tok åtte timer før de sendte dem tilbake, sa Perez til Cadena SER, ifølge Daily Mirror. Han forteller videre at han ikke forstår hvorfor United ikke ville starte forhandlingene før det kun var igjen 12 timer av overgangsvinduet.

— Jeg tror ikke de hadde dårlige intensjoner. Jeg tror bare de mangler erfaring siden det samme skjedde med Coentrao og Herrera. Derfor hadde jeg en følelse av at det ikke ville gå i orden i tide.

- Real var klønete

Etter Perez sine uttalelser, har nå United slått tilbake. De hevder at Real Madrid kan skylde seg selv for at De Gea-overgangen ikke ble noe av og kaller spanjolene «klønete».

— Fakta taler for seg selv. FA er forberedt på å støtte oss i at dokumentene ble sendt inn i tide. Real virker besatt av å flytte fokus vekk fra sin egen klønete oppførsel denne sommeren, sier en talsmann for Manchester United ifølge Daily Mirror.

— Vi liker alle å skylde på andre, men når du lar en glippe mellom fingrene og inn i mål, så er det endelige ansvaret på deg.

Siste ord i overgangssaken om den spanske keeperen er garantert ikke sagt, men De Gea blir i alle fall værende i England frem til minst januar.

Les også

 1. Lykkelig etter United-fiasko

 2. De Gea blir - Real Madrid gir Manchester United all skyld

Publisert:
 1. Engelsk fotball
 2. David de Gea
 3. Manchester United

Mest lest akkurat nå

 1. – Vi gir deg 100 000 kroner hvis du tar en master

 2. Eldre kvinne kjørte gjennom gangsti på Stokka

 3. – Akkurat nå ligger strøm­prisen i Sverige og Danmark på 15 øre. Hvordan forklarer dere det? Vi betaler 82 øre

 4. Mindre steinras på Hunnedalsvegen

 5. Navnet på omkommet MC-fører i Sandnes frigitt

 6. – Dette historieløst, helt lavmål og forferdelig dumt