Malmö vil trolig beholde Molde-aktuelle Eikrem

Molde vil ha Magnus Eikrem, men Malmö vil trolig ikke gi ham fra seg før seriestart.

AKTUELL FOR MOLDE: Magnus Wolff Eikrem står som vanlig på ønskelista til Ole Gunnar Solskjær. Spørsmålet er om Malmös nye trener Allan Kuhn vil beholde ham.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

MOLDE: Mandag trente midtbanespilleren med Molde på Aker stadion. Det skal han også gjøre utover i uka. Men han drar trolig til Sverige når Malmö starter sin oppkjøring torsdag.

– Magnus kunne gjerne vært her lenger for min del, men han skal tilbake til Sverige. Slik status er nå, tror jeg ikke det skjer noe. Men det kan jo bli aktuelt på et senere tidspunkt, sier Ole Gunnar Solskjær til Romsdals Budstikke.

Les også

Han kan bli Moldes neste forsterkning

Ønsket i Molde

Treneren bekrefter at han ser på Eikrem som en mulig forsterkning.

– Historien viser jo at jeg liker Magnus veldig godt, men han er Malmö-spiller og det er ikke dialog mellom klubbene nå. Jeg regner med at Malmö ønsker å beholde ham, det ville i hvert fall jeg gjort hvis jeg var treneren hans, sier Solskjær.

Magnus Wolff Eikrem ønsker ikke å kommentere sin egen situasjon. Han har to år igjen av kontrakten i Malmö, der danske Allan Kuhn nylig overtok som manager etter Åge Hareide.

– Alle gode fotballspillere som kan tenke seg å spille for Molde vil være interessante for oss, og Magnus er i tillegg en lokal spiller. Men han har kontrakt med Malmö og må snakke med den nye treneren sin før vi vet om dette kan bli aktuelt, sier Molde-direktør Øystein Neerland.

Les også

Linnes på vei til Tyrkia

Hoseth til Notodden

Magne Hoseth trente også med Molde i går. I dag reiste han til Notodden for å diskutere et tilbud fra den ambisiøse 2. divisjonsklubben, som sponses av investoren Kjetil Holta. Notodden satser alt på opprykk til 1. divisjon denne sesongen og skal primært ønske Hoseth som spiller i 2016. På sikt skal veteranen også være tiltenkt en annen rolle i klubben.

– Det er et veldig interessant tilbud fra en spennende klubb med stort potensial. De var veldig godt forberedt og det er alltid positivt, sa Hoseth til Rbnett etter at han ble observert i samtale med representanter for en klubb i Molde i forrige uke.

Les også

Notodden vil hente Hoseth

Verken Hoseth selv eller rådgiver Sverre Mauseth ville kommentere situasjonen overfor Romsdals Budstikke mandag.

PS: Magne Hoseths kontrakt med Aalesund gikk ut etter 2015-sesongen og han har ikke fått tilbud om forlengelse.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk