Rasende Messi i spillertunnelen: - Idiot, vis ansiktet ditt

Amper stemning etter tapet mot Manchester City.

Lionel Messi og hans Barcelona tapte mot Manchester City tirsdag.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Manchester City — Barcelona 3-1:

Pep Guardiola og hans Manchester City overrasket med å kneble fotballstormakten Barcelona i Champions League-gruppespillet.

Les også

Guardiola fikk revansje: - Vi har slått verdens beste fotballag

— Vi har slått verdens beste fotballag, konkluderte Guardiola etter kampen.

Det er ikke akkurat som om tapene kommer som perler på en snor for spanjolene, som er regjerende ligamester, cupmester og vinner av supercupen.

Rasende Messi

Derfor var det også stor frustrasjon etter tapet mot de lyseblå fra balløya tirsdag kveld. Ifølge flere spanske aviser skal lagets største stjerne, Lionel Messi, ha havnet i klammeri i spillertunnelen.

Ifølge Cope var det en eller flere Manchester City-spillere som strødde litt ekstra salt i såret med noen kommentarer etter tapet. Da skal Messi ha reagert.

— Idiot, kom hit og vis ansiktet ditt, ikke gjem deg, skal Messi ha sagt til vedkommende, ifølge Mundo Deportivo. Da skal hans landsmann og lagkamerat på det argentinske landslaget, Sergio Agüero, ha kommet til og roet ned Barcelona-stjernen.

SLIK GIKK DET I FORRIGE KAMP:

Les også

Messi og Barcelona ydmyket gamlesjefen

— Jeg hørte et eller annet om det. Leo ble sint, men roet seg ned. Jeg vet ikke nøyaktig hva som skjedde, sier han ifølge Mundo Deportivo.

- Vet ikke hva som skjedde

Barcelona leder likevel gruppen, og mye skal gå galt dersom de ikke tar seg til cupspillet i Champions League.

Men tirsdag ble de altså satt på plass av gamletrener Pep Guardiola og Manchester City.

— De spilte veldig bra. De var aggressive og fremprovoserte flere feil hos oss enn vi klarte hos dem. Jeg har ikke en forklaring på hva som skjedde. Det er ingen forklaring på det, sier Barcelona-trener Luis Enrique etter kampen.

— Vi er fortsatt langt unna unna de store klubbene som Barcelona, Real Madrid og Bayern München. Men dette var et lite skritt på veien, sa Guardiola etter kampen.

Publisert: