Selnæs og Søderlund mister treneren sin

Gir seg etter over sju år i klubben.

Christophe Galtier slutter som trener for Saint-Étienne etter denne sesongen. Dermed får Ole Selnæs og Alexander Søderlund ny sjef.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

Ole Selnæs og Alexander Søderlund får ny trener i Saint-Étienne. Christophe Galtier meddelte tirsdag at han gir seg etter sju og et halvt år i jobben.

– Dette er ingen god dag for meg, på grunn av den fryktede nyheten om at Christophe Galtier slutter som trener, sa klubbpresident Bernard Caiazzo.

Galtier informerte spillerne tirsdag morgen, ifølge avisen L'Equipe. 50-åringen gir seg selv om han har ett år igjen av kontrakten.

– Etter så mange år sammen var nok dette uunngåelig. Spørsmålet var om det skulle skje denne sesongen eller neste, sa Caiazzo.

Les også

Bendtner har kjøpt et av Trondheims dyreste hus

Galtier er den lengstsittende trener i fransk 1. divisjon. Han kom til klubben som assistent for Alain Perrin i 2008, men ble trener da Perrin fikk sparken i desember 2009.

Under hans ledelse ble det seier i ligacupen i 2013. Det gjorde slutt på tre tiårs titteltørke for den tradisjonsrike klubben med ti seriemesterskap på merittlista.

Saint-Étienne har kvalifisert seg til europacupspill de fire siste sesongene, men håpet om europaligaplass neste sesong er nesten ute.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Den tidligere fotball­proffen kjører ti timer for å se datteren spille for Sand­viken

  2. Se hvor mye det har snødd i Sirdal

  3. Jostein (80) traff perfekt med nytt kraftverk, akkurat da strømprisene gikk til himmels

  4. FHI: – Flere bør ta 3. dose koronavaksine

  5. Alec Baldwin skjøt og drepte en filmfotograf ved et uhell

  6. Storbritannias dronning på sykehus