Real Madrid-sjefene anbefalte Ødegaard

Per Mathias Høgmo møtte Ancelotti og Zidane før landslagsuttaket.

  • Erli Berg Daneshmand
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Ødegaard har fremdeles ikke fått sjansen for Real Madrids A-lag og startet på benken forrige gang Real Madrid Castilla var i aksjon på nivå tre i Spania. Likevel var han selvskreven i 24-mannstroppen. I likhet med tidligere ble hans navn lest opp helt til slutt av Høgmo, som ikke er bekymret for stortalentets treningshverdag.

– Vi har besøkt mange spillere i den fasen vi har hatt bak oss. Vi så Martin trene og så ham i 30 minutter i kamp på søndag. Jeg hadde et godt møte med Ancelotti og Zidane. Det var gledelig å registrere at de er på samme linje som oss. De har stor tro på Martin og har lagt et løp for at han skal utvikle seg videre, sa Høgmo på tirsdagens pressekonferanse.Landslagstreneren kunne også fortelle at Ødegaard trener fire ganger i uka med Real Madrids stjernegalleri på A-laget, mens han to ganger i uka trener med Castilla.

Les også

John Arne Riise reagerer på Høgmos Parr-varking

Moa tilbake

Den største overraskelsen var kanskje at Mohammed Abdellaoue er tilbake på landslaget.

– Moa var en av mange som gjorde en god kamp mot Tsjekkia for nøyaktig ett år siden. Han har vært ute med skade, men er på tur inn på laget igjen. Han er en rutinert spiller som vet hva dette handler om, sa Høgmo.

– Det er en tropp med mye entusiasme. Det er mye teknikk, og det speiler hvordan vi vil spille fotball.

Førstkommende mandag reiser samtlige spillere til Marbella for å forberede seg til kampen mot Kroatia. Der venter en knapp uke med trening før turen går til Zagreb.

– Vi har brukt mye ressurser på å legge til rette for en god samling i Marbella. Vi gleder oss til å møte Kroatia. De er en krevende motstander, men vi er godt forberedt.

Hele troppen

Målvakter: Sten Grytebust (Aalesund), André Hansen (Rosenborg), Ørjan Håskjold Nyland (Molde).

Utespillere: Tom Høgli (FC København), Jone Samuelsen (Odd), Mohammed Abdellaoue (Stuttgart), Alexander Tettey (Norwich), Tore Reginiussen (Rosenborg), Per Ciljan Skjelbred (Hertha Berlin), Vegard Forren (Molde), Tarik Elyounoussi (Hoffenheim), Even Hovland (Nürnberg), Håvard Nordtveit (Borussia Mönchengladbach), Anders Konradsen (Rennes), Harmeet Singh (Molde), Stefan Johansen (Celtic), Vegar Eggen Hedenstad (Eintracht Braunschweig), Martin Linnes (Molde), Omar Elabdellaoui (Olympiakos), Markus Henriksen (Alkmaar), Valon Berisha (Salzburg), Håvard Nielsen (Eintracht Braunschweig), Mats Møller Dæhli (Freiburg), Martin Ødegaard (Real Madrid).

Les også

  1. King håper å rekke Kroatia-kampen

Publisert:
  1. Herrelandslaget fotball

Mest lest akkurat nå

  1. Thor Inge og Greta bur i eit 50 år gammalt hus som enno ser ungt ut

  2. Ingenting rocket på Sandnes’ nye festplass

  3. Monica Fjeld (49) synes det er vanskelig å finne kjærligheten i voksen alder. Disse tre tipsene kan hjelpe.

  4. Travel natt for politiet

  5. Vil gi billig strøm til 2000 hytter

  6. Ydmyk Østbø om egen revansj: – I Viking setter vi laget foran oss selv