Spillerbørsen: «Klønete involvering i forkant av baklengsmålet»

Slik har Sunnmørsposten vurdert AaFK-spillerne etter uavgjort hjemme mot Jerv.

VARIERENDE: Quint Jansen bommet på en klarering i forkant av 1–0-målet til Jerv. Så var han nest sist på AaFKs utligning.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

AaFK - Jerv 1–1 (0–1)

Michael Lansing – 6

Slipper inn ett mål, men kan ikke klandres for det. Har en strålende redning etter 31 minutter, hvor Jerv-angriper Willis Furtado fikk avslutta helt alene i boksen. Trygg og god kamp av amerikaneren.

Simen Rafn – 4

Ikke Rafns beste kamp. Er bra med offensivt tidvis i førsteomgangen, men i andreomgangen sitter ikke rytmen helt. Blir byttet ut for Jørgen Hatlehol etter 84 minutter.

Quint Jansen – 4

Klønete involvering i forkant av baklengsmålet, der han bommer på en klarering, som fører til at Jervs Willis Furtado scorer. Gjør ellers det han skal, og får faktisk også assist i det han slår ballen ut til Erlend Segberg etter en dødball.

Nikolai Hopland – 5

Unggutten er AaFKs beste forsvarsspiller i kampen mot Jerv. Trygg og god med ballen, som vanlig. Spiller kanskje fast framover i David Fällmans fravær?

David Olafsson – 5

Skaper mye offensivt, kombinerer godt sammen med Niklas Castro. Samtidig har Olafsson trøbbel med å håndtere Jervs Furtado ved to-tre anledninger.

Les også

AaFKs målscorer om poengdelingen: – Vi mangler litt kvalitet i dag

Erlend Segberg – 6

Redder poeng for AaFK og styrer tempoet i kampen. Kommer seg til fire avslutninger, scorer på én. Solid kamp av sørlendingen, AaFKs beste.

Nenass – 5

Mister ballen inne på egen halvdel ved flere anledninger, men er som ofte før den som rydder opp også. Balanserer midtbanen godt sammen med Segberg. Ut etter 77. for Isak Dybvik Määttä.

Torbjørn Kallevåg – 4

I førsteomgangen så det ut som Kallevåg endelig skulle få det til på høyrekanten, men utover i andreomgangen ble det mange pasningsfeil og noen dårlige valg. Formasjonsendringen fra 4–3–3 til 4–2–3–1 har ikke vært ideell for Kallevågs del. Byttet av for Kristoffer Ødemarksbakken etter 71 minutter.

Niklas Castro – 4

Får ikke skapt like mye som han pleier, men er alltid spillbar i mellomrommet. Får kombinert bra med venstreback David Olafsson ved flere anledninger.

Simen Bolkan Nordli – 6

Vanskelig å forstå hvorfor Bolkan Nordli ble tatt av etter 71 minutter da han var den eneste AaFK-angriperen som fikk til noe mot Jerv. Kunne ha scoret etter flere gode avslutningsmuligheter.

Les også

AaFK-spilleren var barne-TV-stjerne på Island: – Hvem vet hvor jeg kunne vært i dag

Sigurd Haugen – 3

Nesten usynlig mot Jerv. Etter AaFK havner under legger Jerv seg bakpå og dermed får ikke Haugen særlig mye bakrom å jobbe med. Kampbildet passet Haugen dårlig.

Mamadou Diaw

(Inn for Bolkan Nordli etter 71. min)

Kristoffer Ødemarksbakken

(Inn for Kallevåg etter 71.min)

Isak Dybvik Määttä

(Inn for Nenass etter 77. min)

Jørgen Hatlehol

(Inn for Simen Rafn etter 84. min)

Publisert: