Haaland om Guardiola: – Jeg forstår ikke hvordan det er mulig

Erling Braut Haaland (22) kommer med voldsom ros til Manchester City-manager Pep Guardiola i et intervju som han har gitt til Manchester United-legenden Gary Neville.

GODE BUSSER: Erling Braut Haaland (t.v.) og Pep Guardiola fotografert i kampen mot Crystal Palace.
Publisert: Publisert:
  • 15.00: Manchester City – Manchester United. Kampen sendes på Viaplay og kan følges i VG Live.

Neville jobber som ekspert for Sky Sports, og i intervjuet kommer Norges målprofil med svært pene ord om Pep Guardiola:

– Dagen før en kamp forteller han oss hva som kommer til å skje - og så skjer akkurat det som han sa. Det er crazy. Jeg forstår ikke hvordan det er mulig. Han er fotball-holiker, om det er mulig å kalle det det, sier Haaland til Sky Sports, gjengitt av Manchester Evening News.

Søndagens Viaplay-sendte Manchester-derby mot United, med kampstart 15.00, blir hans tøffeste Premier League-test så langt - for hans elleve ligamål har kommet mot seks lag som alle befinner seg fra 10. plass og nedover.

Han trekker frem lagkompis Kevin De Bruyne, som har gitt tre målgivende til Haaland så langt i alle turneringer.

– Hvis jeg timer løpene mine perfekt, vet jeg at ingen kan stoppe meg. Kevin sentrer ballen perfekt til meg. Jeg har i tillegg farten som skal til, sier Haaland.

Manchester United-sjef Erik ten Hag tror de kan slå Manchester City og insisterer på at de ikke bare kommer til å konsentrere seg om Erling Braut Haaland.

– Vi spiller ikke mot Haaland, vi spiller mot Manchester City, sier Ten Haag ifølge Sky Sports.

– De har et lag, mer enn 11 spillere, men vi er også overbevist om våre evner, og hvis vi opptrer som et lag, med og uten ball, så kan du slå slike motstandere. Det er troen vi må ta med oss.

Haaland har scoret 11 av Manchester Citys 23 Premier League-mål denne sesongen.

LITEN STORHET: Argentinske Lisandro Martínez hos Manchester United.

I engelske medier blir Erling Braut Haaland (195 cm) vs. Lisandro Martínez (175 cm) mye omtalt. En smilende Pep Guardiola sa følgende på sin pressekonferanse fredag, gjengitt av Manchester Evening News:

– Erling er høyere, det er klart. Men jeg liker når folk undervurderer spillere på grunn av størrelsen. Martínez er en fantastisk spiller. Han har sterk mentalitet og er aggressiv, og Manchester United ville ikke betalt så mye for ham om han ikke var så god. Men kommer det til dueller inne i feltet, er Erling høyere. Vi får se hva som kommer til å skje!

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal14121133112237
2Manchester City14102240142632
3Newcastle United1586129111830
4Tottenham Hotspur1592431211029
5Manchester United148242020026
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk