TIL-kapteinen må kanskje stå over igjen

Etter ferdigsonet suspensjon, kan skade utsette Simen Wangbergs TIL-comeback.

USIKKER: Simen Wangberg på vei av treningsfeltet etter en litt redusert siste økt med laget før fredagens kamp mot Aalesund.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

25-åringen stod over bortekampen mot Bodø/Glimt med karantene. Nå er det usikkert om han er tilbake til fredagens hjemmekamp mot Aalesund.

Wangberg har slitt med akillesen de siste par ukene og har ikke trent for fullt denne uka.

— Jeg vet ikke ennå om jeg blir klar. Vi får ta status etterpå nå og se om det er okay. Vi får bruke kvelden godt og se om man blir klar for en kamptropp, sier han.

— Vi samler hele troppen i morgen og vurderer det. De eneste som er helt uaktuelle er Gudmund (Kongshavn), Morten (Gamst Pedersen) og Christer (Johnsgård), sier TIL-trener Bård Flovik.

LES OGSÅ:

Les også

TIL åpner for å slippe «Henke»: - Jeg har gjort meg mine tanker

LES OGSÅ:

Les også

Sportssjefen om Gamst-skaden: – Fortsatt glad for at vi signerte Morten

Les også

Reiser til USA for å spille fotball: - Det er det beste for meg

Ønsker luksusproblem

Heller ikke spissen Sofien Moussa trente for fullt torsdag. En av grunnene er at man ønsker en annen bandasje på Moussas håndledd før man slipper han inn i spillesekvenser med de andre spillerne.

Samtidig kan eventuelle fravær for Wangberg og Moussa spare Bård Flovik for et par tøffe avgjørelser: Ungguttene Jostein Gundersen og Runar Espejord har imponert i fraværet til TIL-kapteinen og klubbens store utenlandske profil.

— Det å være trener i toppfotballen er å gjøre vanskelige valg hele veien. Jeg er glad for at jeg har vanskelige valg å ta, sier Bård Flovik - som altså ønsker eventuelle luksusproblem velkommen.

Fem alternativer

Simen Wangberg bedyrer også at han ønsker tøff konkurranse om plassen velkommen. Med ankomsten til Ulrik Yttergård Jenssen har TIL fem spillere som slåss om midtstopperplassene.

Les også

- I Lyon hadde jeg ikke flust med venner. Trivsel er veldig viktig for at man skal prestere.

Les også

Ulrik havner nær lønnstoppen etter TIL-overgangen

— Det er kjempebra for klubben og for laget. Konkurranse skaper skjerpede spillere og spillere som ønsker å spille. Jostein gjorde en kjempekamp sist. Ulrik er en god spiller som har kommet nå også, så har vi "Henke" Gjesdal som har vært steingod når han har spilt. God konkurranse gagner laget og klubben, sier Simen Wangberg.

Revansjelysten i TIL-leiren er åpenbar etter 0-6 på Color Line stadion i vår.

— Jeg kjenner både i magen og hodet, det var ikke noe hyggelig å stå der i andreomgangen og se på det. Det viktigste er å ta tre poeng, men en bimotivasjon er å revansjere det tapet, fastslår Bård Flovik.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk