Van Gaal advarer United-spillerne mot denne mannen

Louis van Gaal har advart sine Manchester United-spillere mot å bli tilskuere til «Andy Carroll-showet» i onsdagens omkamp mot West Ham i FA-cupen.

Andy Carroll herjet mot Arsenal i helgen. West Ham-spissen scoret tre mål.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Carroll gjorde hattrick på seks minutter da Arsenals gullhåp i Premier League ble knust sist helg, og van Gaal vet at hans siste sjanse til å vinne noe som United-manager kan avhenge av at spillerne greier å temme Carroll.

United-forsvaret fikk kjørt seg i søndagens bortekamp mot Tottenham og slapp inn tre mål, også det på seks minutter. 0-3-tapet betyr at Uniteds sjanse til mesterligaplass krympet, og det gjør van Gaals framtid i klubben høyst usikker.

Sesongen kan fortsatt berges med FA-cuptriumf, men da må laget prestere på Boleyn Ground øst i London og stoppe Carrolls herjinger.

 • Fikk du med deg denne? Wenger mener tremålsscorer Andy Carroll burde vært utvist

Herjet

— Jeg så Andy Carroll-showet mot Arsenal. Det er en spiller med spesielle kvaliteter, og de kom til sin rett i den kampen. Arsenal har sterke midtstoppere, men likevel fikk han herje. Vi må finne en måte å håndtere ham, sa van Gaal tirsdag.

Nederlenderen klandret forsvaret sitt for dårlig kommunikasjon i kampen mot Tottenham og sa at laget må reise seg raskt etter den smellen.

Toby Alderweireld stanget inn 2-0-målet for Tottenham søndag. Chris Smalling og Manchester United tapte 0-3 for London-laget.

— Jeg håper vi framstår mye bedre, for denne omkampen er svært viktig for oss. Det er vår siste sjanse til å vinne en tittel denne sesongen. Det er viktig for spillerne, for klubben, for manageren og for tilhengerne, sa van Gaal.- Alle må hente seg inn mentalt, for tapet mot Spurs var et hardt slag.

Skadetrøbbel

West Ham-manager Slaven Bilic mener at Carroll sannsynligvis er den beste hodespilleren i verden, men han kan ikke garantere at den skadeforfulgte spissen starter onsdag.

— Det medisinske teamet vårt gjør alt de kan for ham, og han jobber hardt, men det ville være flott om han kunne slippe skader noen år. Det er synd for West Ham, synd for landslaget og veldig synd for ham. Jeg håper han er frisk nok til å starte mot United, sa kroaten.

West Ham må ifølge Bilic greie seg uten Diafra Sakho og Alex Song. (©NTB)

Engelsk fotball er ett av mange tema i denne ferske utgaven av Aftenpodden Sport:

Les også

 1. Vardy sendes i garderoben under skuddtreningen

 2. Eric Cantona lanseres som ny sportsdirektør i Marseille

 3. Her gjør Rooney comeback etter skadeproblemene

 4. Tottenhams gulldrøm lever etter seks magiske minutter

 5. Skaffer seg Liverpool-tatovering om Start ryker

Publisert:
 1. West Ham United FC

Mest lest akkurat nå

 1. Sånn tenker en fastlege om deg og ditt

 2. Frelsesarmeen beholder arven fra Inger-Tones adoptivmor

 3. 117 nye smittetilfeller på Nord-Jæren

 4. Tar farvel med hjemmefansen: – Det blir emosjonelt

 5. Faren presset haglgeværet mot sønnens panne: - Du skal få første skudd. Moren din det neste

 6. Dette har du neppe sett før på et julemarked