Kampen ble avbrutt med tre minutter igjen. Nå må lagene møtes for å spille ferdig oppgjøret 16 dager senere.

Express liker dårlig at de må reise til Kristiansand for å spille ferdig de siste tre minuttene av kampen mot Våg, men får liten forståelse fra motstanderen.

Her på Karussbanen skal det spilles tre og et halvt minutt med fotball om en uke.
  • Steffen Stenersen
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

4. divisjonskampen mellom Våg og Express den 9. april ble avbrutt da lyset på Karuss gikk. Ettersom det ikke var mulig å få lyset på igjen, måtte kampen avsluttes, uten at det ble kåret en vinner.

Nå skal kampen spilles ferdig. De gjenstående tre minuttene og 29 sekundene skal spilles på Karuss den 25. april, melder Grimstad Adressetidende.

Les også

Nedslående beskjed for Start: Opdal ute i to måneder

Det byr dog på problemer for laget fra Fevik. Express har nemlig fått fire av spillerne som spilte kampen skadet, der hensikten i utgangspunktet er å spille med de samme spillerne som avsluttet sist.

– Største amatørene jeg har vært borti

– Både vi og Våg skal stille med de samme spillerne, men det er jo et problem når fire er skadet. Det ble heller ikke benyttet innbytterkort, så dommeren hadde ikke oversikt over hvem som var på banen, sier Express-trener Roy Ludvigsen til avisen.

– Har du vært med på noe liknende før?

– Aldri i hele mitt liv, men en gang må jo bli den første, sier treneren, som ikke har tro på at avgjørelsen blir omgjort.

Stillingen var 3–2 til Express da kampen ble avblåst.

Roy Ludvigsen har ikke besvart Fædrelandsvennens henvendelse torsdag, men overfor Dagbladet er han sterkt kritisk til hvordan NFF og Våg har håndtert saken.

– Jeg synes at Agder fotballkrets er de største amatørene jeg har vært borte i. Jeg har vært trener i flere tiår, men har aldri opplevd maken, sier Ludvigsen.

– Det Våg-laget kan vi slå med sju-åtte spillere. Så dårlige er de. Tore André Dahlum (sportslig leder i Våg) og deres trener har ikke begrep om fair play, sier Ludvigsen.

Les også

Het Sigurdarson da Start gikk enkelt videre

– Han må slå opp fair play i ordboka

Tore-André Dahlum sier til Fædrelandsvennen at han ikke har noe svar til Ludvigsens kommentar.

- Det har ikke jeg noen kommentar til. Det er trenerne som har håndtert det. Jeg ba vår trener diskutere dette med det andre lags trener. Så er det et regelverk å forholde seg til her, men dette har vært håndtert på lagnivå og ikke klubbnivå.

Våg-trener Peer Danefeld skjønner lite av kritikken fra Ludvigsen.

– Reglene er sånn at hvis en kamp blir avbrutt, så skal den spilles ferdig. Det er sånn det er, sier Danefeld.

– Kunne ikke dere vært greie og latt Express slippe å reise hele veien for å spille tre minutter?

– Det er ikke å være grei. Det har jo innfytelse på resultater andre steder. Det kan få konsekvenser for andre også, så det er helt feil fokus. Jeg synes det er ryddig. At det er tungvint kan jeg godt forstå, men det er noe helt annet, sier Danefeld.

– Ludvigsen sier dere ikke forstår fair play?

– Det er jo jeg som har begrep om fair play her. Det er jo for faen ikke fair play å ikke spille ferdig kampen. Han får heller slå opp fair play i ordboka, sier Danefeld.

Publisert:
  1. Fotballpakka

Mest lest akkurat nå

  1. – Vi kan ikke kjøpe oss mening med livet

  2. 20-åring fra Stord omkom i trafikkulykke i Spania

  3. «Glimt av gammel storhet – og masse rør og rot. Men det viktigste denne kvelden var kanskje ikke kvaliteten på Kristian Valens show.»

  4. – Skal ikke barnet mitt få være med på juleshow?

  5. Bråstoppet å pakke hockeybagen da han ble millionær

  6. Deilig varme og dyre syklister