Ny cupskrell: Rooney bommet på straffe da United røk ut av ligacupen

Manchester United med pinlig cuptap etter straffesparkkonkurranse mot Middlesbrough.

BOMMET: Wayne Rooney var en av tre United-spillere som bommet på straffespark.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Manchester United bommet på tre av fire straffer i straffesparkkonkurransen, og dermed gikk Middlesbrough videre fra 4. runde av den engelske ligacupen i fotball onsdag kveld.

Det sto 0-0 mellom toppklubben Manchester United fra Premier League og Middlesbrough fra mesterskapsserien etter 90 spilte minutter. Ingen av dem maktet å score i ekstraomgangene heller, og da måtte det straffespark til for å skille lagene.

Det var nesten som det sto i kortene hva som ville skje. Manchester United hadde ikke vunnet de tre siste straffesparkkonkurransene de hadde vært med i, og de gjorde det ikke denne gangen heller. Kun Andres Pereira maktet å score for hjemmelaget på Old Trafford. De tre engelskmennene som fikk sjansen bommet alle tre. Verken Wayne Rooney, Michael Carrick eller Ashley Young maktet å score.

Van Gaal: — De var heldige

Og da tre av fire Middlesbrough-spillere fant nettmaskene var det over ut for Manchester United. I likhet med lag som Chelsea og Arsenal er de ferdig med ligacupen for denne sesongen.

United-manager mente etter kampen at Middlesbrough var heldige.

— Det er som et casino hvor du velger rød eller svart. De var heldige, men man kan naturligvis jobbe for å få flaks. Vi trente på straffespark i går, men slik er det. Jeg kan ikke ta dem, sa Van Gaal ifølge BBC.

Les også

Endelig jubel for Klopp: Tok sin første seier som Liverpool-sjef

Stolt Boro-sjef

Også i fjor røk Manchester United ut av ligacupen mot et lag fra lavere divisjoner. Da var det MK Dons som ble for sterke.

— Jeg synes vi var veldig nær, vi skapte mange muligheter, men vi må sette dem. Spesielt i andre omgang og ekstraomgangene. Vi hadde sjanser fra én og to meter rett foran mål. Vi er nødt til å score på slike, mente nederlenderen.

STOLT AV SPILLERNE: Middlesbrough-manager Aitor Karanka feirer med Grant Leadbitter etter at Manchester United er slått på straffer.

Middlesbrough-trener Aitor Karanka var stolt av sine spillere etter triumfen.— Jeg sa til spillerne mine etter kampen at vi var bedre enn dem. Vi spilte med mer selvtillit og var i bedre form, sa spanjolen ifølge BBC.

— Noen ganger taper man straffesparkkonkurranser - forrige sesong tapte vi mot Liverpool etter 30 straffer - og noen ganger vinner man, som i dag, sa Karanka.

Slik spilles kvartfinalene:

  • Middlesbrough-Everton
  • Southampton-Liverpool
  • Stoke-Sheffield Wednesday
  • Manchester City-Hull
Publisert: