Fredelig fotballfeiring endte i sammenstøt

Fotballsupportere og politi støtte sammen i Rio de Janeiro i Brasil etter det som startet som en storslått feiring av Flamengos seier i Copa Libertadores.

Titusenvis av Flamengo-tilhengere hyllet spillerne da de ble kjørt gjennom sentrum av Rio de Janeiro i en åpen buss. Etter feiringen støtte supportere og politi sammen.
 • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Titusenvis av mennesker tok imot Flamengo-spillerne da de søndag kom tilbake til Rio de Janeiro for å feire seieren i Copa Libertadores.

Det brasilianske laget vant 2-1 over River Plate fra Argentina i den dramatiske finalen, som inneholdt sene mål og utvisningen av tomålsscoreren Gabriel Barbosa. Finalen i den søramerikanske klubbturneringen ble spilt i Peru lørdag kveld.

Supportere kledd i svarte og røde drakter jublet mens laget ble kjørt gjennom sentrum av Rio de Janeiro i en åpen buss, skriver Sky Sports.

Laget kunne også juble for seier i den hjemlige serien. Med fire kamper igjen å spille, er det ingen lag som kan hente inn ledelsen på 13 poeng.

Willian Arao holder opp trofeen som viser at Flamengo er vinnere av Copa Libertadores. Det brasilianske laget vant 2–1 over River Plate fra Argentina.
Les også

«Århundrets kamp» utsatt– spillere skadet da bussen ble angrepet

Les også

Full forvirring om hva som skjer etter skandalescenene i Argentina: – Et kaos uten like

Les også

Uro i Chile gjør at Copa Libertadores-finalen flyttes ut av landet

Mot slutten av feiringen startet uroen. Fans startet å kaste stein mot politiet, som svarte med tåregass og gummikuler. Det er ikke kjent hva som forårsaket sammenstøtene, melder nyhetsbyrået Reuters.

Det er 38 år siden Flamengo sist vant det som er Sør-Amerikas største klubbturnering. Og det er første gang siden 1963 at Flamengos vinner både denne og serien på hjemmebane.

Les også

 1. Skandalefinalen flyttes fra Buenos Aires til Madrid

 2. Full splid: Vil flytte «århundrets kamp» ut av landet

Publisert:
 1. Rio de Janeiro
 2. River Plate

Mest lest akkurat nå

 1. Når det blir farlig å gå på jobb

 2. David Brekalo: – Jeg gjorde en feil og vil beklage til alle

 3. Mange prøver seg, men få klarer å synge julen inn like godt

 4. Dette sa Gunnarsson som fikk Brekalo til å koke over

 5. Helsearbeider forsøkt voldtatt på jobb

 6. Mann tatt for ruskjøring med barn i bilen