Ny nedtur for Zuccarello og Wild

Den svake perioden til Mats Zuccarellos Minnesota Wild fortsetter.

Minnesota Wild og Mats Zuccarello har tapt seks av de siste sju kampene.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

PITTSBURGH PENGUINS - MINNESOTA WILD 7–3

Tirsdag tapte de 3-7 mot borte Pittsburgh Penguins i NHL.

Minnesota Wild har tapt seks av de siste sju kampene. En seier blir viktigere og viktigere for at klubben til Mats Zuccarello skal kunne komme seg til sluttspillet.

Pittsburgh Penguins satte to mål i første periode på hjemmebane, og storspillet fortsatte i andre periode, der de i løpet av ett minutt satte to mål.

Med fire mål under sørget Zach Parise for Wilds første scoring i løpet av de siste spilleminuttene i andre periode til stillingen 1-4.

Les også

Zuccarello scoret da Minnesota tapte

Pittsburgh Penguins' Sidney Crosby scoret i comebacket sitt tirsdag. Bak ham er Minnesota Wilds Matt Dumba.

Wild forsøkte å hente seg inn igjen i starten av tredje og siste periode, og fikk en tidlig nettkjenning signert Marcus Foligno - som endte med at måltavla viste 2-4.

Men bortelaget klarte ikke å henge med, for i resten av perioden satte Penguins tre nye nettkjenninger, én av scoringene kom fra superstjernen Sidney Crosby. Tirsdag gjorde han comeback etter en operasjon som satte ham ut av spill i 28 kamper.

Wilds Parise leverte nok en scoring for bortelaget helt på tampen av siste periode, ti sekunder før slutt. Det var imidlertid langt fra nok mot et sterkt Penguins.

Mats Zuccarello fikk 16 minutter og 28 sekunder på isen.

Torsdag skal Minnesota Wild møte Tampa Bay.

Publisert: