Solskjær: – 16 kamper uten tap ikke i nærheten av hva United bør strebe etter

Manchester United er ubeseiret på sine siste 16 kamper. Det er fortsatt ikke i nærheten av potensialet som ligger i laget, mener Ole Gunnar Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær gir Bruno Fernandes mye av æren for Manchester Uniteds god form.
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

– De siste 16 kampene uten tap gir oss mer selvtillit, men 16 kamper er ikke i nærheten av hva et Manchester United-lag må strebe etter. Så vi kan fortsatt gå flere kamper uten tap, sa Solskjær på onsdagens pressekonferanse før kampen mot Aston Villa.

Portugisiske Bruno Fernandes har bidratt til selvtilliten laget nå har. Den portugisiske midtbanestjernen har fått en fantastisk start på United-karrieren med seks mål og fem målgivende pasninger og har medvirket sterkt til lagets ubeseirede rekke med kamper.

Solskjær tror at deres nye profil tilfører laget mye, men også at resten av laget har bidratt til å få det beste ut av portugiseren.

Les også

Stor oversikt: Kalenderen legger opp til tidenes idrettshøst, men hvor realistisk er det?

Les også

Solskjær om midtbaneveteranens nye kontrakt: – Blir uvurderlig

– Jeg tror det går begge veier. Bruno har sett hvor mange gode spillere det er i Manchester United, så vi har hjulpet ham å vise fram ferdighetene sine også. Det har vært et flott lite samarbeid som har blomstret. Bruno har definitivt kommet inn og løftet resten av laget også.

Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om samtalen med Bournemouths Nathan Aké på en pressekonferanse onsdag.

Avfeier Aké-rykter

I britiske medier spekuleres det i at Solskjærs lag er på jakt etter flere forsterkninger, spesielt på midtstopperplassen ved siden av Harry Maguire.

En av spillerne som har vært linket til Manchester er Bournemouths Nathan Aké. Spekulasjonene ble ikke mindre da TV-kameraene fanget opp en samtale mellom Solskjær og Aké etter lørdagens kamp mellom Manchester United og Bournemouth.

Flere mener å ha hørt Solskjær si «vi trenger en venstrebeint midtstopper, stå på!", men da United-manageren ble konfrontert med ryktene på onsdagens pressekonferanse, var han kjapp med å avkrefte at de var interessert i en ny midtstopper.

– Jeg har syv midtstoppere, så jeg vet ikke hvor det kommer fra. Vi klarer oss fint, sa Solskjær.

Aston Villa neste

Jack Grealish er en nøkkelspiller hos Aston Villa.

Spilleren som har figurert mest ved siden av Maguire denne sesongen, Victor Lindelöf, måtte byttes ut i kampen mot Bournemouth og er usikker til torsdagens oppgjør mot Aston Villa. Det bekreftet Solskjær til klubbens nettsted tirsdag.

Solskjærs lag er uansett storfavoritter før møtet med nedrykkstruede Villa, men den norske treneren tar ikke lett på torsdagens motstander av den grunn.

– De har vist siden koronapausen at de kan slå godt fra seg. Man kan se at de har jobbet mye med strukturen og kontringene deres er blant de sterkeste i ligaen.

Spesielt Jack Grealish er en spiller Solskjærs lag må se opp for. Villas største profil var god sist lagene møttes i desember, men selv om Solskjær sier laget skal være bevisst på ham, tilføyer han at «det er ikke bare én spiller på Aston Villa».

Publisert: