Engelsk fotballstjerne i trøbbel etter å ha brutt virusregler med sexfest

Kyle Walker må regne med å straffes av Manchester City etter at det kom fram at han brøt virusreglene ved å hyre prostituerte til en sexfest.

Kyle Walker beklager sin oppførsel. Foto: Rui Vieira / AP

Publisert: Publisert:

Den 29-årige engelske landslagsbacken har beklaget sin oppførsel og gjentatt oppfordringen om å «bli hjemme og vær trygg».

Hans arbeidsgiver sier i en uttalelse at Walker med sin oppførsel har begått et klart brudd på sitt ansvar som rollemodell, og Manchester City gjør det klart at det vil bli innledet disiplinærsak mot ham.

Les også

Han erobret en hel fotballverden, men bukket under for presset

Les også

«Hvorfor skal jentene trene ute om vinteren mens guttene trener innendørs samtidig?»

– Klubben er klar over et oppslag i en tabloidavis om privatlivet til Kyle Walker og brudd på britiske koronavirustiltak og reglene for sosial distanse, står det i uttalelsen.

– Fotballspillere er globale rollemodeller, og våre spillere og ansatte har støttet den utrolige innsatsen til helsevesenet (NHS) og andre i kampen mot covid-19-sykdommen. Kyles atferd i denne saken er direkte i strid med dette forsettet.

Det var tabloidavisen The Sun som skrev at Walker og en venn betalte om lag 28.000 kroner til to eskortepiker for å delta på en sexfest i hans leilighet. Dagen etter festen oppfordret Walker i en melding på sosiale medier alle til å følge myndighetenes virusregler.

– Jeg vil nytte denne anledningen til å be offentlig om unnskyldning for valgene jeg gjorde sist uke, sier Walker i en uttalelse til The Sun.

– Jeg forstår at min jobb som profesjonell fotballspiller medfører ansvar som rollemodell. Derfor vil jeg beklage overfor min familie, venner, klubben, tilhengerne og folk flest for å ha sviktet dem. Min oppførsel var stikk motsatt av det jeg burde har gjort i situasjonen vi er oppe i.

(©NTB)

Publisert:
  1. Manchester City

Mest lest akkurat nå

  1. Fortsatt anbefaling om å unngå besøk

  2. Emilie (22) skulle ut for å kjøpe Pepsi Max, havnet i Oslo

  3. – Det har vært en veldig utfordrende natt

  4. Sandnes, Sola og Randaberg letter delvis på koronatiltakene

  5. Alle ansatte ved pandemi­posten på SUS må i karantene

  6. Smitte i to barnehager i Stavanger