Thoresen trolig ferdig i Russland

Patrick Thoresen skal være ferdig i KHL. Nå kan Sveits bli neste stoppested.

Patrick Thoresen.
  • Rune Steen Hansen
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Det er Hamar-gutten Dima Smirnov som melder dette på hockeynytt.no. Dima er sønn av tidligere Storhamar-trener Aleksander Smirnov og han følger russisk hockey tett gjennom nettstedet han jobber for.

Og det er i den siste saken han har skrevet om Patrick Thoresen han melder at den tidligere Storhamar-spilleren nå er på vei bort fra SKA i St. Petersburg etter tre sesonger der.

— Det er godt mulig han får et nytt tilbud som han vil vurdere nå i april, men alt tyder på at han er på vei til en annen klubb, sier Dima Smirnov til Hamar Arbeiderblad

Ifølge russiske nettsteder er Lugano en svært aktuell klubb for Thoresen nå. Der har han også spilt tidligere.

— Jeg har forstått det slik at familien ønsker noe nytt nå, men at Patrick også vil ha et nytt prosjekt i utlandet før han kommer hjem til Storhamar. Lugano kan være perfekt, hvis han da ikke plutselig får et annet spennende tilbud, sier Smirnov.

NHL kan i så fall være en annen mulighet.

Det er ingen hemmelighet at Patrick Thoresen alltid søker etter de største utfordringene. Og skulle det dukke opp en ny mulighet i NHL, er det naturlig at han hopper på en slik mulighet.

Patrick Thoresen har så langt i dag ikke vært tilgjenglig for å kommentere sin egen situasjon.

PS: Faren til Dima Smirnov - Aleksander Smirnov - skal også være ferdig som trener i Russland. Også han er ute etter nye utfordringer.

Publisert: