17-årig keeper skal sitte på TIL-benken mot Sogndal

LA MANGA DIREKTE: Se treningskampen mellom Sogndal og Tromsø her.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Tobias Hjorthen-Paulsen (17) er TILs reservemålvakt når sesongens tredje treningskamp spilles i dag. Ettersom Gudmund Kongshavn er skadet i noen uker på grunn av en lyskeskade måtte klubbledelsen hente ned en erstatter som kunne trene med laget.

Det ble 17 år gamle Hjorthen-Paulsen som til daglig trener med rekruttlaget til klubben.

Henrik Gjesdal (skade) og Runar Espejord (skade) er i tillegg til Kongshavn uaktuelle til oppgjøret. Det betyr at 18 spillere vil være tilgjengelige til oppgjøret mot 1.-divisjonslaget som rykket ned fra eliteserien i høst.

Les også

- Som mange andre i Tromsø har jeg stilt spørsmål ved pengebruken på Alfheim

Jonas Johansen er den eneste spilleren som ikke har fått spilletid så langt på La Manga på grunn av skade. Han er nå på vei tilbake og kan få minutter mot Sogndal.

— Det er mye belastning på spillerne med bytte av underlag fra Skarphallen og ned hit, så vi blir å gjøre en god del bytter i løpet av denne kampen.

TIL har tidligere tapt 0-2 mot Aalesund og vunnet 4-0 mot La Manga Club på leiren i Spania.

Mjøndalen venter i siste treningskamp mandag.

TIL-laget mot Sogndal ser ut som følger:

Benny Lekström, Hans Norbye, Magnar Ødegaard, Simen Wangberg, Kent-Are Antonsen, Marcus Hansson, Remi Johansen, Magnus Andersen, Gjermund Åsen, Morten Moldskred, Zdenek Ondrasek.

På benken:

Christian Landu-Landu, Thomas Drage, Tobias Hjorthen Paulsen, Lars Gunnar Johnsen, William Frantzen, Mikael Norø Ingebrigtsen og Lasse Nilsen.

Publisert: