Celina sendes hjem fra Australia - Ødegaard-møtet ryker

En litt skuffet Bersant Celina (18) må reise hjem fra Manchester Citys treningsleir i Melbourne.

IKKE NOE DRØMMEMØTE: Manchester City Bersant Celina håpet å møte Real Madrid og barndomskompisen Martin Ødegaard. Nå blir ikke det noe av.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Manchester City tok med hele 36 spillere til Australia, og det var derfor vanskelig å gi alle spilletid. Det er grunnen til at norske Bersant Celina nå reiser tilbake til Manchester.

– Jeg reiser dessverre hjem i kveld, sier en litt skuffet Celina til Aftenposten.

Dermed ryker det potensielle drømmemøtet mellom barndomskompisene Celina og Martin Ødegaard, som har spilt både på kretslag, bylag og aldersbestemte lag i Strømsgodset sammen.

Real Madrid og Manchester City spiller mot hverandre fredag klokken 12, norsk tid. Martin Ødegaard spilte fra start i Rafael Benitez´ første kamp som Real Madrids hovedtrener lørdag, mens Bersant Celina var utelatt fra troppen da Manchester City spilte mot Roma tirsdag.

Martin Ødegaard, her fra La Liga-debuten mot Getafe, fikk sin første A-lagskamp fra start mot Roma i Melbourne.

Drømte om å ta tunnel på Ødegaard – Manuel Pellegrini (City-manageren, journ.anm) tar kanskje ikke hensyn til at du er kompis med Martin Ødegaard og at det hadde vært kult hvis dere fikk spille mot hverandre?

– Han har ikke peiling på det. Det kan jeg love deg, sa en lattermild Celina til Aftenposten tidligere denne uken.

Da var han usikker på om han ville få spilletid mot Real Madrid, men han hadde et håp. Hvis Pellegrini ville gitt ham sjansen, hadde hvert fall Celina planen klar:

– Da vil jeg prøve å ta tunnel på Martin. Det hadde vært sykt gøy.

Det er første gang den norske 18-åringen fra Drammen er med på Citys sesongoppkjøringsturné. Det endte riktignok uten et eneste spilleminutt.

Ødegaard og Celina hadde også planlagt å møte hverandre torsdag. Det blir det heller ikke noe av nå.

PS! Flere av de unge Manchester City-spillerne tar nå samme fly som Celina tilbake til Manchester.

Publisert: