Cupfadese for Arsenal: - Spillerne var ikke klare

Var sjanseløse og ble ydmyket av Sheffield Wednesday.

MARERITT: Olivier Giroud kan bare fortvile etter en av Sheffield Wednesdays scoringer.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

«Vi er på vei tilbake», sang fansen på Hillsborough etter hvert som det ble mer og mer klart at gjestene fra London kom til å bli sendt mørbanket hjem tirsdag kveld.

For tilhengerne av de blå— og hvitstripete i Sheffield husker ennå store fotballøyeblikk og drømmer seg tilbake til tiden da de beste Premier League-klubbene var dagligdagse motstandere.

JUBLENDE GLAD: Manager Carlos Carvahal jubler etter Sheffield Wednesdays andre mål.

I stedet har det blitt mange år i lavere divisjoner, men høsten har vært snill mot Sheffield Wednesday: Heng på topplagene i Championship og nå en overbevisende seier i ligacupen mot Arsenal.

To skader

For Arsenal og manager Arsene Wenger ble fadesen forverret av at både Alex Oxlade-Chamberlain og erstatteren Theo Walcott måtte ut med skader.

— Det var en veldig dårlig kveld for oss. Vi mistet to viktige spillere i starten av kampen, og dermed hadde vi ikke det nivået vi måtte. Gratulerer til dem (Sheffield Wednesday), de var raskere, hvassere og mer bestemte enn oss. Vi skapte ingenting offensivt og var naive i forsvarsspillet, sa Wenger ifølge BBC etter kampen.

— Jeg lot seks spillere hvile hjemme, men likevel endte jeg opp med to skader. De unge spillerne taklet ikke å spille på dette nivået i kveld. De er ikke klare. Nå sliter vi med mange skader. Det er en stor smell for oss.

Dødballer og kontringer

4-5-1 og satsing på kontringer og dødballer var oppskriften manager Carlos Carvahal delte ut før kampen, og etter 28 minutter lyktes det for Wednesday: Joao vant en duell og la igjen til Bannan, som slo en perfekt pasning Pudil på venstrekanten. Backen la inn i 16-meteren, der Wallace sto klar og plasserte ballen utagbart bak Cech.

SURT: Ikke mange bilde fjes å se på Arsenals benk.

2-0 kom etter en corner: Storvokste Joao steg til værs og nikket innlegget i mål — nok en gang var Cech utspilt.Også 3-0 var resultatet av en dødball, denne gang et innøvd frisparktrekk som lurte hele Arsenal-forsvaret. Sam Hutchinson var den som sto bak scoringen som avgjorde kampen og ydmyket Premier League-giganten, som aldri var i nærheten av å true Sheffield Wednesday-seieren foran 35.000 tilskuere.

Publisert: