Stefan Johansen scoret sitt første mål for WBA. Etter kampen fikk manageren sparken

Dramatisk dag for finnmarkingen.

Stefan Johansen scoret sitt første mål for West Bromwich Albion, men det ble bare 1-1 mot tabelljumbo Ipswich.
  • sjur.natvig@ntb.no
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

WEST BROMWICH ALBION - IPSWICH TOWN 1–1

Stefan Johansen scoret sitt første mål for West Bromwich Albion, men det berget ikke jobben for manager Darren Moore, som fikk sparken etter 1-1 mot Ipswich.

WBA er nummer fire på tabellen og ligger an til å få spille opprykkskvalifisering, men laget tapte ytterligere terreng til Norwich og Leeds på plassene som gir direkte opprykk.

Allerede etter tre minutter tok Norges landslagskaptein Stefan Johansen et frispark som endret retning og endte i gjestenes mål. Dermed fikk West Bromwich en kjempestart mot tabelljumboen.

Hjemmelaget greide ikke å følge opp, og Jon Nolan nikket inn utligningsmålet for Ipswich tidlig i den andre omgangen.

Stefan Johansen setter inn et frispark for West Bromwich hjemme mot Ipswich lørdag.
Les også

Kontroversiell scoring da Manchester City la press på Liverpool

Johansen var en av fem nye i startoppstillingen etter bortetapet mot Leeds forrige helg. Han ble byttet ut 20 minutter før slutt. Noen timer etter kampen la WBA ut en melding på sitt nettsted om at Moore og hans assistenter Graeme Jones og Wayne Jacobs har mistet jobben.

– Klubben tok avgjørelsen etter en skuffende resultatrekke som har ført til at Albion har mistet terreng i kampen om direkte opprykk, står det. WBA har vunnet bare fire av sine 12 siste seriekamper.

Leeds vant 1-0 borte mot Bristol City etter scoring av Patrick Bamford og holder følge med serieleder Norwich, som vant med samme sifre mot Swansea fredag. To poeng skiller mellom de to første, mens Sheffield United på tredjeplass er to poeng bak Leeds igjen.

WBA er ni poeng bak 2.-plassen.

Markus Henriksen og hans Hull gikk på et stygt 0-3-tap borte mot Nottingham Forest etter å ha holdt nullen til det sto igjen snaut 20 minutter. Hull er på 11.-plass fem poeng bak Derby på den siste plassen som gir opprykkskvalifisering.

Publisert: