Avaldsnes ble for sterke for Klepp-damene

Etter to seirer på rad for Klepp kom nedturen på hjemmebane mot Avaldsnes med 0-2-nederlag.

Publisert: Publisert:

ORDNET 1-0: Cecilie Pedersen. Foto: NTB scanpix (arkiv)

Stefan Merenyi

KLEPP — AVALDSNES 0-2

Gjestene virket fysisk sterke, de hadde bedre pasningssikkerhet og var bedre i å omsette sjansene.

Kampen sett under ett var det nok det beste laget som vant, selv om det var jevnt spillemessig. Det første målet kom direkte fra hjørnespark da Klepp hadde en spiller mindre på banen. Mot slutten kom mål nummer to signert Cecilie Pedersen. Hun oppfattet situasjonen ved at Klepp-keeper, canadiske Justine Joan Bernier, sto for langt ute, og skuddet gikk over henne i mål.

Det var en scoring av en spiller som hadde rutine, en spiller som er smart og flink til å velge de gode løsningene. Scoringen var faktisk hennes sjette mål.

Klepp var godt med i kampen, men manglet evnen til å omsette sjansene. Laget var best før pause med offensivt spill. Også etter sidebytte forsøkte Klepp-jentene å være mer pågående og aggressive, men Avaldsnes' to gode midtstoppere i Mist Edvardsdottir og Diane Caldwell tok det som kom av forsøkene. I tillegg var en annen islandsk spiller, keeper Gunbjørg Gunnarsdottir, sikkerheten selv både i feltet og på streken.

Justine Joan Bernier ogMarie Bakke var de beste hos Klepp.

— Vi leverer en god prestasjon, jentene jobber godt og jeg mener vi var på høyde spillemessig, men vi er ikke gode nok til å omsette våre sjanser. Skuffende at vi ikke får med oss poeng, konstaterte Klepp-trener Tommy Andre Velde etter kampen.

— Vi har et jevnere besatt lag som bruker fysikken bedre, og i tillegg er vi også bedre trent slik at vi holder tempomessig kampen ut, sa Avaldsnes-trener Roar Wold.

KLEPP - AVALDSNES 0-2 (0-1)

Klepp stadion, 401 tilskuere

Mål: 0-1 Katelyn Bethke (12), 0-2 Cecilie Pedersen (83)

Dommer: Tone Lise Berghøi, Hauerseter

Gult kort: Elisabeth Fossmark og Marie Bakke, Klepp

Publisert: