TV-kameraene fanget opp «iskald ordveksling» mellom Mourinho og Pogba

Møtet på Manchester United-treningen vekker oppsikt i England.

Kjølig? José Mourinho og Paul Pogba virker ikke å være perlevenner om dagen.
 • Sindre Trygsland
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Tirsdag kveld røk Manchester United på hodet ut av ligacupen, da de ble slått ut i straffesparkkonkurranse av 1.-divisjonslaget Derby.

Klubben har hatt en tung start, men problemet virker å stikke dypere enn kun resultatene. Et samstemt britisk pressekorps melder om kjølig stemning mellom trener José Mourinho og stjernespiller Paul Pogba.

 • Lars Tjærnås kommenterer situasjonen: «I denne konflikten mangler José Mourinho det viktigste»

Tirsdag kveld ble det meldt om at Mourinho har fratatt Pogba ansvaret som visekaptein. Det bekreftet portugiseren etter tapet mot Derby, gjengitt av blant annet The Guardian.

– Den eneste sannheten er at jeg tok en avgjørelse om ikke å ha ham som visekaptein lenger, men det er ingen konflikt. Det er ingen problemer. Jeg er manageren, og det er jeg som bestemmer, sa Mourinho.

Onsdag ettermiddag publiserte Sky Sports et klipp fra United-treningen som virker som forholdet ikke er ideelt mellom de to.

Klippet viser at Paul Pogba ankommer United-treningen. Han er i godt humør, hilser på Michael Carrick, før han fortsetter videre mot trenerteamet.

Så slutter han plutselig å smile, etter at det ser ut som han fikk en beskjed av Mourinho. Og utover i videoen ser det ikke ut som stemningen mellom de to er strålende.

Videoen heller ytterligere bensin på bålet for dem som tror noe er galt mellom de to stjernene. I England slås hendelsen stort opp. Den britiske tabloidavisen Daily Mail kjører saken som oppslag. «Blikket sier alt», skriver de. Det samme gjør Sky Sports under tittelen «Se: José og Pogbas kjølige ordveksling».

Det har lenge vært spekulert om Paul Pogba er på vei bort fra Manchester United. I sommer, etter et glimrende VM for Frankrike, ble det stadig rapportert om at Barcelona ønsket å hente Pogba, og midtbanespilleren ønsket å bytte klubb.

Publisert:
 1. Paul Pogba
 2. Manchester United
 3. José Mourinho

Mest lest akkurat nå

 1. Full krangel om Norges største gondol til 500 millioner. Bak står Spotify-investorer.

 2. Tidligere proffsyklist Chris Anker Sørensen døde i ulykke: - Uforståelig og ufattelig

 3. Kjøpte rekkehus alene i en alder av 24: – Jeg er ikke noe god på økonomi, men er fornuftig

 4. – De truet med å sende meg tilbake om jeg ikke var snill

 5. Snart leverer Erna Solberg sin avskjedssøknad. Slik blir Norge styrt til Støre tar over.

 6. Her skal 8–10 boliger selges med 15 prosent rabatt