Ronaldo ble spurt om voldtektsanklagene på pressekonferanse

– Hørte du ikke hva jeg sa?

Cristiano Ronaldo stilte på pressekonferanse tirsdag kveld.
 • Nicholas Bergh
  Journalist
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Tirsdag møtes Manchester United og Juventus til storkamp i Champions League.

Da vil alle øyne være rettet mot Cristiano Ronaldo (33) – som har en fortid i United, men nå spiller i Juventus.

En voldtektsanklage har imidlertid hengt over Ronaldo de siste månedene. Og under en pressekonferanse på Old Trafford mandag snakket Ronaldo for første gang om anklagen offentlig.

Etter spørsmål om Kathryn Mayorga, kvinnen som har anklaget ham for voldtekt, svarte Ronaldo at han er «lykkelig» og at «advokatene hans er selvsikre».

 • HVORDAN KUNNE DET GÅ SÅ GALT FOR REAL MADRID-SJEFEN? Skulle lede Spania til VM-gull. Nå kan han få sparken for andre gang på fire måneder.

– Hørte du ikke hva jeg sa?

Ronaldo stiller sjeldent opp på pressekonferanser. Før dagens seanse var det derfor knyttet stor spenning til om Juventus-spilleren ville snakke om anklagen.

Seansen begynte med spørsmål om tirsdagens kamp, før temaet dreide seg i retning av voldtektsanklagen.

Først fikk Ronaldo spørsmål om det utenomsportslige har påvirket ham de siste ukene. Da fortalte Ronaldo hvor lykkelig han er med livet sitt.

Så fikk Ronaldo et konkret spørsmål om Kathryn Mayorga, kvinnen som har anklaget ham for voldtekt. Da svarte fotballstjernen slik:

– Hørte du ikke hva jeg sa? Jeg er en lykkelig mann. Jeg er glad. Jeg vil ikke lyve om situasjonen. Jeg er veldig glad. Advokatene mine er selvsikre. Det er jeg også. Jeg nyter fotballen min og livet. Jeg har andre mennesker som tar hånd om de andre tingene og sikrer at sannheten kommer frem, sier Ronaldo på pressekonferansen, som ble direktesendt av medier over hele verden.

Sto frem i september

Det var i slutten av september at den 34 år gamle amerikaneren Kathryn Mayorga sto frem i det tyske nyhetsmagasinet Der Spiegel.

Mayorga hevdet at hun ble voldtatt av Ronaldo i juni 2009, da hun var 25 år.

Mayorga hevder at den angivelige voldtekten skjedde på et hotellrom i Las Vegas, en by i delstaten Nevada, der Ronaldo ferierte sammen med sin svoger og fetter.

Ronaldo har tidligere slått tilbake mot anklagene i en Twitter-melding. Juventus har også svart på voldtektsanklagen – på en måte som provoserte mange.

Publisert:
 1. Cristiano Ronaldo

Mest lest akkurat nå

 1. Kun to elever igjen i klasserommet - resten er hjemme med korona

 2. Fascinerande dokumentar om verdas vakraste gut

 3. Tor-Erlend (35) selger våt ved rett fra kløyvemaskinen: - Folk sikrer seg ved til neste vinter

 4. Koronapasient i 50-årene døde på SUS

 5. Vil ha bom mot russ og sextrafikk på landets lengste sandstrand

 6. Bensinprisen over 20 kroner i Stavanger