Her er Hareide på vei til Danmark: - Gleder meg

Åge Hareide (62) er enig med Danmarks Fotballforbund om en toårskontrakt med mulighet for forlengelse i ytterligere to år, melder Ritzau.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Tirsdag tapte Malmö 0-8 i Åge Hareides siste kamp som sjef for fjorårets seriemester i Sverige.

Ryktene har lenge gått om at nordmannen tar over etter Morten Olsen som sjef for det danske landslaget.

Torsdag morgen meldte dansk TV 2 at nyheten endelig blir offentlig.

Det danske fotballforbundet skal holde pressekonferanse i Danmarks garderobe i Parken klokken 11. Generalsekretær Claus Bretton-Meyer og kommunikasjonssjef, Jakob Høyer vil være til stede, skriver TV 2. «På vei til Danmark. Gleder meg», skrev Hareide selv på Twitter klokken 9.55 torsdag formiddag, og bekreftet dermed langt på vei at han blir landslagssjef.

Senere kom det danske nyhetsbyrået Ritzau med meldingen om at nordmannen får en toårskontrakt, med mulighet til forlengelse i i ytterligere to år.

Les også

Tjærnås trekker frem Hareide som en av skuffelsene i Champions League

Tungt nederlag

Avskjeden i Malmö ble altså ikke helt slik Hareide hadde håpet på.

På Santiago Bernabeu ble svenskene rundspilt etter alle kunstens regler. Cristiano Ronaldo scoret fire ganger, Karim Benzema tre.

Ingen lag har tapt mer enn 0-8 i Champions League.

— Det stikker langt inn i sjela. Vi var ikke gode nok, vi var dårlige, og da får du slike resultat mot Real Madrid, sa Hareide i et intervju med Viasat etter kampen.

— Jeg tar alle nederlag hardt, spesielt et nederlag som det her. Det finnes ikke noen unnskyldning for vår opptreden i dag.

Publisert: