Skotsk presse godter seg over Deilas siste skrik på Gran Canaria

Celtic-manageren har oppnådd kultstatus i Skottland for sine pubsprell med fansen.

Ronny Deila er populær blant Celtic-fansen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Ronny Deila leverer på banen, og dessuten utenfor. Også tidligere har skotsk presse omtalt den norske Celtic-managerens feiring på pub med fansen, og nå viderebringer storavisen Daily Record et videoklipp fra Gran Canaria der Deila har vært på ferie.

Nordmannens feiring er allerede blitt ikonisk i Celtic og fått tilnavnet «the Ronny roar» – «Ronny-brølet».

Ifølge Daily Record dukket Deila overraskende opp på den irske puben Dicey Reilly’s, og på oppfordring fra Celtic-fans i lokalet tok Deila det velkjente Ronny-brølet.

– Are you f***** ready?, spør Deila før han fyrer opp stemningen.

Du kan se videoen her (ekstern lenke)

Det er ikke første gang at Deila er ute og fester med fansen. Det ble også tatt opp video etter at Celtic vant ligacupfinalen i februar. Den gang skjedde feiringen i Glasgow, men nå har altså brølet vært på turné til den spanske ferieøya Gran Canaria.

«Spørsmålet er hva som blir neste destinasjon for turnéen. Ryktene vil ha det til at han allerede er booket inn på Santa Ponsa i 2016» , skriver Daily Record.

Foruten å vinne ligacupen vant Deila også seriegull i sin første sesong i Skottland. Neste sesong er målet å vinne det meste på hjemmebane, samt avansement i Champions League.

Publisert: