Oilers-treneren etter stortapet: – Vi svikter kollektivt

Stavanger Oilers spilte i hvitt, men det ble en helsvart aften i Askerhallen.

– Vi drar med oss problemer og må luke bort de unødvendige utvisningene, mener Oilers-trener Pål Gulbrandsen. Her fra en kamp tidligere denne sesongen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Frisk Asker – Oilers 4-0 (0-0, 4-0, 0-0)

ASKER (Aftenbladet): Etter seieren lørdag var ikke Stavanger Oilers til å kjenne igjen mandag kveld i Asker. Hjemmelaget tok kommandoen fra start og første periode bar bud om hva som kunne komme.

Oilers tok unødvendige utvisninger og Frisk Asker pepret Henrik Holm med skudd. Keeperen gjorde manns jobb helt til det glapp i andre periode.

– Jeg får ikke hjelp og jeg hjelper ikke laget nok. Det er samme hvordan man ordlegger det, bra nok er det ikke uansett, fortalte Holm etter kampen.

Førstekeeperen, som så den siste perioden fra benken, er klar på at unødvendige utvisninger nok en gang ødela.

– Vi tar sinnssykt mange idiotiske utvisninger. Det har vi ikke råd til mot Frisk Asker som er såpass bra i overtall. Vi gjør det rett og slett vanskelig for oss selv, sier sisteskansen.

Les også

Marerittperiode ødela da Oilers ble ydmyket av Frisk Asker

Hele laget svikter

Spesielt andre periode utviklet seg til et mareritt for Oilers og målene kom på løpende bånd for Frisk Asker.

– Det blir mye trøbbel i egen sone og laget faller ut av fasong. Vi er bedre enn Frisk om vi spiller kollektivt, men i dag blir mye rot. Feil forplanter seg hele veien og det er rake motsetning til hva vi så i forrige match, slår trener Pål Gulbrandsen fast.

– Kunne noe vært gjort annerledes fra benken?

– Det kunne det sikkert. Vi prøver å trykke på noen knapper, men i dag funket det ikke. Vi drar med oss problemer og må luke bort de unødvendige utvisningene, mener Gulbrandsen.

Les også

Oilers-børsen: «Han var den eneste som møtte på jobb i kveld»

Lover ny Oilers-utgave

Neste dyst mellom lagene er onsdag, og da får vi se en helt annen utgave av Oilers. Det lover keeper Holm.

– Vi har slitt før, men klart å snu det. Vi vet hvordan vi slår Frisk og det blir en annen Oilers-utgave til onsdag, lover Holm.

Det er Gulbrandsen enig i og han vil ikke være med på at Oilers-fansen svikter sitt lag.

– Det var fantastisk å spille hjemme på lørdag med bra stemning. Det er jeg sikker på at det blir til onsdag også. Vi gleder oss, avslutter Gulbrandsen.

Pucken droppes i DNB Arena klokken 19 onsdag kveld.

Publisert: