Møller Dæhli debuterte med seier

Mats Møller Dæhli debuterte onsdag for Freiburg i 1-0-seieren over Mainz under treningsleiren i Sør-Spania.

Mats Møller Dæhli, her i aksjon for landslaget, har debutert for sin nye klubb.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Dæhli ble hentet fra Cardiff nylig og forbereder seg sammen med sine nye lagkamerater til vårsesongen i tysk 1. Bundesliga, der Freiburg overvintrer på sisteplass.

Etter en god start av Mainz tok Freiburg over og dominerte kampen. Admir Mehmedi scoret vinnermålet etter en halvtime.

Både Dæhli og Julian Schuster hadde sjanser til å øke ledelsen før pause. I annen omgang førte mange bytter til at kampen falt i kvalitet. Dæhli ble byttet ut midtveis i omgangen.

– De første 20 minuttene var ikke gode, men deretter spilte vi bra. Det er også positivt at vi forsvarte ledelsen selv om kreftene tok slutt etter hvert, sa trener Christian Streich til klubbensnettsted.

Freiburg gjorde som flere tyske klubber og berammet to treningskamper samme dag slik at hele stallen skulle få spilletid. Det første laget tapte tidligere på dagen 0-1 for det albanske mesterlaget Skënderbeu i Sotogrande.

Egentlig skulle den første kampen vært mot Ghanas landslag, som forbereder seg til afrikamesterskapet, men etter at stjernen Asamoah Gyan pådro seg en skade på trening tirsdag valgte landslagssjef Avram Grant å droppe kampen av frykt for flere skader.

Skënderbeu steppet inn på kort varsel og vant etter scoring av Gerhard Progni.

Freiburgs neste treningskamper er søndag. Også da spilles to kamper samme dag, mot henholdsvis Preussen Münster og Karlsruhe. (©NTB)

Publisert: