Publikum måtte søke ly for uvær i Copa America

Semifinalen mellom Chile og Colombia måtte utsettes i to timer.

Beskjeden på informasjonstavlen på stadion var tydelig nok: - Søk ly.
Folk samlet seg utenfor stadion.
Det var et skikkelig drittvær da Colombia møtte Chile.
Chiles Charles Aranguiz omringet av Colombias Edwin Cardona (til venstre) Colombias Daniel Torres.
En tilskuer løp ut på banen under kampen.
Gonzalo Jara og keeper Claudio Bravo jublet etter kampen.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

COLOMBIA-CHILE 0-2

Charles Aránguiz og José Pedro Feunzalida scoret målene da Chile slo Colombia 2-0 og sikret finaleplass i Copa America.

Annenomgangen ble utsatt i flere timer da tordenvær for alvor slo til mot Soldier Field i Chicago. Publikum ble bedt om å søke ly for det voldsomme regnværet.

– Det var ikke lett å holde seg konsentrert etter alle timene med venting. Du bare sitter i garderoben og venter og venter, sa Chile-trener Juan Antonio Pzzi..

  • Se bilder fra uværet og kampen øverst i saken.

Under årets EM ble kampen mellom Nord-Irland og Ukraina også utsatt på grunn av uvær, men haglbygen i Frankrike fikk ikke like store konsekvenser som tordenværet i USA:

Les også

Nord-Irland sto imot både giganthagl og Ukraina

I søndagens finale skal Chile ut mot Argentina, noe som er reprise av fjorårets finale som chilenerne vant etter straffesparkkonkurranse.

LES OGSÅ:

Les også

Sverige utslått av EM: Nedtur for Zlatan i avskjedskampen

Chile tok sin fjerde strake seier i årets turnering, men innledet årets Copa America med 1-2-tap mot nettopp Argentina i gruppespillet.

– Det er en god følelse å være klar for finalen igjen etter å ha overvunnet vanskelige motstandere. Vi fikk en fin start på kampen, sa Pzzi.

Aránguiz og Fuenzalida scoret hvert sitt mål i løpet av de første elleve minuttene. James Rodgriguez og Colombia orket ikke reise seg i en regntung kamp.

Colombia fikk Carlos Sánchez utvist for to gule kort etter knappe timen. Colombianerne skal møte vertsnasjon USA i bronsekampen lørdag. De følte seg snytt for straffespark.

– Vi gjorde noen feil og ble straffet for det i innledningen. I 2. omgang kunne vi sikret uavgjort og tvunget fram ekstraomganger. Det var også en åpenbar straffe som kunne forandret kampen, men det ble aldri blåst, sukket Colombia-trener José Pékerman.

(©NTB)

Publisert: