Aalesund-spiller ønsket av Rosenborg

Fredrik Ulvestad kan bli Mix Diskeruds erstatter.

Ved midnatt går Fredrik Ulvestads kontrakt med AaFK ut, men det er fortsatt ikke klart hvor han skal spille fotball neste år. I Norge er det Vålerenga og Rosenborg som er de heteste kandidatene.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

ÅLESUND (Sunnmørsposten): I forrige uke ble det klart at Diskerud og Rosenborg ikke kom til enighet om en ny kontrakt. Sunnmørsposten vet at Ulvestad er en het kandidat til å bli hans erstatter.

Assistenttrener Erik Hoftun uttalte i går til Adresseavisen at klubben har noen gode navn på blokken. Han har ansvaret for spillerlogistikken hos trønderne.

Les også

Hoftun: - Snakker med Mix-erstattere

Utgående kontrakt

– Vi prater med spillere, det gjør vi. Da har vi kommet et stykke på vei, uttalte han.

Fredrik Ulvestads kontrakt med AaFK går ut i dag, men en avgjørelse er fortsatt ikke tatt, ifølge pappa og rådgiver Rune Ulvestad.

– Vi kommer nærmere en avgjørelse etter å ha brukt julen til å tenke litt, men vi har ikke satt en deadline for når ting må være klart, sier Rune Ulvestad.

– Begynner Fredrik å bli utålmodig?

– Det hadde vært greit å gå inn i en ny klubb og begynne med en gang oppkjøringen starter om han skal bli i Norge. Hvis han går til utlandet, så kommer han nok uansett inn midt i en sesong. Men vi stresser ikke og tar tiden vi trenger.I

FK Göteborg har ikke lagt skjul på at de kan tenke seg 22-åringen. Sunnmørsposten har tidligere skrevet at klubber fra Tyskland og Nederland skal ha vist interesse. I Norge er Molde og Vålerenga blitt nevnt, men Molde sikret seg Thomas Kind Bendiksen i forrige uke.

Dermed kan den tøffeste kampen bli mellom Rosenborg og Vålerenga i Norge.

Les også

Mix kobles til Celtic

– Beslutning snart

Sunnmørsposten er kjent med at flere klubber har latt seg irritere over at spilleren og hans rådgiver fortsatt ikke har tatt en avgjørelse. Rune Ulvestad er klar på at de ikke kan vente for lenge.

– Vi må ta en beslutning snart. Det er snart et nytt år og han er uten jobb, men det er snakk om en veldig viktig avgjørelse og han blir ikke arbeidsledig. Det handler blant annet om lengden på kontrakten om det skal bli aktuelt å spille i Norge.

– Er AaFK uaktuelt?

– Vi har ikke stengt noen dører, det hadde vært dumt. Men det er nok andre klubber som er nærmere enn AaFK, avslutter Rune Ulvestad.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk