Kristoffersen-konflikten påvirket lagkameratene foran VM

Stefan Kornbergers avgang som teknikktrener i alpinlandslaget skapte trøbbel i VM-oppkjøringen.

Publisert: Publisert:

Rasmus Windingstad er blant utøverne som synes det var leit at teknikktrener Stefan Kornberger ga seg kort tid før alpin-VM. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

  • stian.johnsen@ntb.no
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

I helgen ble det kjent at Kornberger ga seg på dagen som følge av en konflikt med slalåmstjernen Henrik Kristoffersen. Da manglet plutselig de norske teknikkjørerne en hovedtrener foran VM i Åre.

– Jeg kan bekrefte at det som er skrevet i mediene, stemmer. Det er problematisk og synd når vi mister teknikktreneren for hele laget. Han er en bra mann, og det påvirket oss selvsagt inn mot VM i Åre, sier Rasmus Windingstad til NRK – og fortsetter:

– Det ble mindre individualisering i oppkjøringen. Heldigvis har vi et fryktelig bra team, så vi løste det på en bra måte.

Også Jonathan Nordbotten mener det er uheldig at Kornberger forsvant ut av trenerapparatet foran sesongens viktigste renn.

– Det er selvfølgelig ikke optimalt å miste en hovedtrener to dager før Kitzbühel og noen uker før VM. Utover det vil jeg ikke kommentere noe mer akkurat nå, sier han til NRK.

(©NTB)

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Gunnar Eiterjord slutter som sjef for Rogfast

  2. Folk på byen har allerede endret drikkevaner

  3. Her blir det nytt kjøpesenter og sykehus

  4. Nattklubbene i Stavanger og Sandnes får åpne klokken 20

  5. Leteaksjon etter mann (63)

  6. Mann koronasmittet i Sola

  1. Alpint
  2. VM i Alpint
  3. Henrik Kristoffersen