- De Gea-overgangen veltet av papirrot

Keeperen ser ut til å bli i Manchester United.

David de Geas overgang til Real Madrid ser ut til å gå i vasken.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

David de Geas overgang fra Manchester United til Real Madrid har strandet fordi overgangspapirene ikke kom fram i tide. Det melder flere internasjonale medier.

Det har lenge vært ventet at den spanske landslagskeeperen skulle returnere til den spanske hovedstaden i løpet av sommeren, men da overgangsvinduet stengte ved midnatt natt til tirsdag, var klubbskiftet fortsatt ikke i orden.

Her er overgangen aller snakker om:

Les også

19-åringen blir verdens dyreste tenåring: Dette er Anthony Martial

— Endring i betingelsene

Ifølge den spanske storavisen Marca var avtalen at de Gea skulle gå til Real Madrid for 10 millioner euro, mens Keylor Navas skulle gå motsatt vei og bli United-spiller.

Avisen skriver nå at en endring i kontraktsbetingelsene forsinket handelen, og at United ikke godtok den i tide. Dermed vil de Gea fly tilbake til England, mens Navas blir i Madrid.

Også britiske Sky Sports hevder å ha kilder på at en av sommerens største overganger i internasjonal fotball har brutt sammen. Fotballeksperten Guillem Balague sier til kanalen at United ikke har sendt kontrakten for Navas i tide.

Radiokanalen Cadena Ser er blant andre medier som melder at overgangspapirene ikke nådde den spanske ligaens kontor i tide. Ifølge flere medier kom papirene frem 28 minutter etter fristen.

- United har bekreftelse

Manchester Evening News skriver at de Gea er oppgitt over den dramatiske vendingen.

Ifølge Manchester-avisen hevder United at de har en bekreftelse på at de leverte dokumentene i tide, og at det er Real som har sendt inn papirene for sent.

Real forsøker å få omgjort beslutningen, men det skjer neppe. Hvis de spanske fotballmyndighetene holder på sitt, er det mulig at Real går til Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) som har ansvaret for internasjonale overganger.

Ingen av klubbene har så langt uttalt seg offisielt om overgangsfarsen. Nå virker det som om det ikke blir noe av overgangen før tidligst i januar.

Publisert: