Nedturen fortsatte for Sander Berges Sheffield United

Ezri Konsas scoring midtveis i 2. omgang var nok til at Aston Villa Villa vant 1-0 over Sheffield United i Premier League mandag kveld.

Sander Berge og Sheffield United står uten poeng på de to første kampene.
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

63 minutter var spilt da 22-åringen fra England scoret etter assist fra Tyrone Mings. Konsas stanget ballen i mål etter at midtstopperkollega Mings hadde headet et hjørnespark videre fra første stolpe. Konsas kom i stor fart på bakre stolpe og bommet ikke.

For Aston Villa var dette serieåpning siden de ikke spilte 1. serierunde siden Manchester City fikk en lengre pause på grunn av deltakelse i mesterligaen.

Sheffield United fikk en svært tung start på kampen etter at John Egan ble utvist allerede i det 13. minutt for å ha revet og slitt i Villas Ollie Watkins.

Ørjan Nyland virker å være degradert til fjerdekeeper i Aston Villa og var ikke engang på benken mandag kveld.

Til gjengjeld var Sander Berge igjen med på bortelagets midtbane i seriesammenheng etter et skadefravær. Berge spilte hele kampen.

Aston Villas Ezri Konsa nikker inn seiersmålet mot Sheffield United.

Aston Villa er ubeseiret mot Sheffield United på hjemmebane i de siste 14 forsøkene, inkludert kampen mandag kveld. Sheffield United har tapt begge sine to første kamper i årets PL og har ennå ikke scoret mål.

Aston Villa avanserte til 3. runde av ligacupen etter seier over Burton Albion i midtuka. Sheffield United spilte også ligacup i midtuka. Der tapte de til slutt etter straffespark mot Premier League-kollega Burnley. Sander Berge scoret på sin straffe uten at det hjalp.

Publisert: