Moström om Moldes muligheter til å gå videre: - Større undere har skjedd

Svensken har ikke gitt opp håpet om avansement mot Sevilla.

DRIBLEKONGE: Mattias Moström forsøker seg under kampen mot Sevilla.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

SEVILLA: Molde gikk på et klart tap i Sør-Spania, og etter kampen var Mattias Moström skuffet over at dommeren godkjente Fernando Llorentes 1-0-scoring.

Fernando Llorente stikker en finger i været og jubler for sin 1-0-scoring mot Molde torsdag kveld.

Det var ti minutter før pause at spisskjempen Fernando Llorente fikk ballen og vendte opp. Ballen krøp inn bak Ethan Horvath, men reprisene viste at målet aldri skulle vært godkjent, men avvinket for offside.– 1-0-målet er soleklar offside. Det så til og med vi nede på banen at er offside. Det ødelegger mye. Vi har litt utur i første omgang egentlig. Jeg syns vi starter veldig bra de første 25 minuttene. Vi bryter og får noen kontringer. Hadde vi hatt litt flaks og fått et mål der hadde det blitt en helt annen kamp, sier Moström til Rbnett etter kampen.

Les også

Molde sjanseløse mot Sevillas superspisser

Les også

Solskjær: - Sevilla er 99,9 prosent sikkert videre

Marginer

For i første halvdel av kampen liknet Molde på det laget som spilte kampene i gruppespillet før jul. Dessverre var ikke kontringene like gode som da, og ble ikke utnyttet på en like god måte som mot Ajaz, Fenerbahce og Celtic. Nå er MFK som kjent utenfor sesong, og har nok helt klart en innvirkning på hvorfor kontringene manglet det siste lille denne gangen.

– Det kan det være. Men det handler om de små marginene også. Nå fikk vi et offsidemål mot oss, og det endret matchbildet. Hadde vi hatt 0-0 til pause hadde det vært en annen kamp. Men vi lærer av sånne kamper. Vi møter et av de ti beste lagene i verden. Det er kult å få være med, sier Moström.

Les også

Stygg smell for Manchester United

Optimist

Selv med 0-3 i sekken har ikke svensken gitt opp håpet om videre avansement. Ole Gunnar Solskjær mente Sevilla 99,9 prosent sikkert er videre, men Moström har større tro enn sin manager.

– Større undere har skjedd. Det er en liten sjanse, men vi får gjøre det beste vi kan i 90 minutter i Molde. Så får vi bare se hvor langt det holder, forteller Moström.

Går for seriegull

Svensken la som vanlig ned mange meter, og løp det han maktet og kunne så lenge han orket. Mot slutten var det tydelig at både han og resten av MFK-spillerne ble fryktelig slitne.

– Det er tøft, for det blir mye løping. For å være første ordentlige kamp føles det virkelig bra, sier midtbanespilleren.

– Men det er litt igjen til toppformen?

– Jeg er ikke helt i toppform, men det er ikke så langt igjen heller. Spiller vi som det her i den norske serien så vinner vi hver eneste kamp. Enkelt og greit.

– Hva tror du om den kommende sesongen?

– Som alltid går vi for å vinne serien. Men det blir tøft. Det er mange gode lag, sier han.

Publisert: