De Gea kan tjene 160 mill ekstra på å bli 12 måneder i United

David de Gea vil til Real Madrid. United kan bli taperen på alle måter. Men keeperen vil tjene rundt 160 millioner kroner på å bli.

David De Gea har ikke spilt Uniteds to første kamper denne sesongen. Da United møtte Tottenham i serieåpningen satt han sammen med Adnan Januzaj på tribunen. Januzaj fikk spille neste kamp. Det gjorde ikke de Gea.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Det er den engelske avisen Daily Mirror som mandag forteller om hvordan den spanske førstekeeperen til United kan komme til å tjene seg enda rikere, mens United kan komme til å tape et betydelig beløp.

Ett år gjenstår

David de Gea har ett år igjen av kontrakten med Manchester United. Real Madrid har kommet med et tilbud på 25 millioner pund (ca 330 millioner kroner) til United. United skal har krevd 35 mill. pund (460 mill. kr.). Der står saken i dag.

David de Gea kan personlig håve inn 160 millioner kroner på å vente til neste år med å ta overgang til Real Madrid.

David de Gea ble ikke blitt tatt med i troppen til Lois van Gaal i de første to kampene. De Gea er også i ferd med å gjøre seg upopulær hos tilhengerne på Old Trafford. Han vil helst spille i hjemlandet og da helst hos Real Madrid.

Les også

Klubblegende slakter Uniteds De Gea-håndtering: - Dårlig lederskap

Gratis neste år

Daily Mirror mener at dersom de Gea fullfører kontrakten med United så vil han få 12 millioner pund (rundt 160 mill. kr) rett i egen lomme dersom han kommer til Real Madrid gratis neste sommer i stedet for denne sommeren. Han er blitt lovet en såkalt sign-on-fee med Real Madrid på rundt 12 millioner pund, melder Daily Mirror.

Dermed kan David de Gea ha sikret debetinngang på sine bankkonti som sikrer ham og resten av familien økonomisk i all fremtid. United vil gå glipp av en anstending overgangssum (minst 330 mill. kr.) og den spanske keeperen vil havne i Real Madrid uansett.

Ramos uaktuell

Manchester United har vært ute etter Real Madrids stopper Sergio Ramos og har tilbudt Real Madrid å betale en del av overgangssummen til David de Gea ved å la stopperen flytte fra Madrid til Manchester.

Den muligheten er over. Klubben bekrefter at Ramos skriver under en ny kontrakt mandag.

Publisert: