Stjernespekket fotballfest i Tyrkia må avlyses

Francesco Totto, Lionel Messi og Diego Maradona er blant mange profiler som skulle delta.

Francesco Totti, Lionel Messi og Diego Maradona dropper stjernekampen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Lionel Messi, Neymar, Eden Hazard, Andres Iniesta, Didier Drogba og Francesco Totti var bare noen stjernene som lørdag skulle spille Samuel Eto'os veldedighetskamp i Alanya.

I tillegg skulle legenden Diego Maradona stå på sidelinjen sammen med Fabio Capello og Fabio Cannavaro.

Nå skal kampen være avlyst etter uroen i Tyrkia natt til lørdag. Minst 194 skal være døde og over 1000 skadet i kuppforsøket i Ankara.

Tidlig lørdag morgen sa president Recep Tayyip Erdogan at kuppforsøket var over og at regjeringen hadde kontroll på situasjonen. Den militære gruppen som står bak kuppforsøket har uttalt at de vil fortsette å kjempe.

Les mer:

Les også

Norsk landslagsspiller bor i Istanbul: - Helt forferdelig

Spanske Marca skriver at Barcelona-stjernene Messi og Andre Iniesta ikke resier til Tyrkia som planlagt. Nå meldes det at kampen er avlyst.

Det var den kamerunske fotballstjernen Eto'o som var initiativtaker til kampen, en markering av tiårsjubileet til «The Samuel Eto'o Private Foundation», en veldedighetsorganisasjon som jobber for en bedre oppvekst for barn og unge i Afrika.

Manchester United-manager José Mourinho stod også på gjestelisten, men portugiseren meldte nylig avbud da han nylig tok over den engelske storklubben.

Publisert: