Start: Rekdal leder ikke neste trening

Styreleder Monica Grimstad sier Joey Hardarson og Andreas Jenssen leder Starts neste trening.

Publisert: Publisert:

Kjetil Rekdal på benken mot Aalesund lørdag. Foto: MARIUS SIMENSEN / BILDBYRÅN NORWAY

  • Steffen Stenersen
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

– Vi er enige om at han ikke leder noen treninger før tirsdagens møte, skriver Grimstad i en tekstmelding til Fædrelandsvennen.

Fædrelandsvennen var i kontakt med Grimstad tidligere søndag. Hun sa da at hun ikke hadde vært i dialog med Rekdal eller hans advokat Erik Flågan, men kunne ikke utelukke at andre i Start eller klubbens advokat hadde vært det.

Les også

Da Rekdal reiste seg fra møtet og gikk, var kaoset komplett: – Helt surrealistisk

Etter det Fædrelandsvennen kjenner til har det vært dialog mellom partene søndag, men det er fortsatt planen at det skal holdes et drøftelsesmøte tirsdag.

Hverken Christopher Langeland, styreleder i Start En Drøm, eller Rekdals advokat Erik Flågan har besvart våre henvendelser søndag. Rekdal ønsker ikke å uttale seg i saken.

– Vi sendte en pressemelding i går, hvor vi ønsket at det skulle være Joey og Andreas som skulle lede (laget mot Aalesund). Den har vi stått ved i hele dag, og den har Kjetil da ikke valgt å følge, sa Langeland til Fædrelandsvennen etter kampen lørdag.

I Eurosport-studio søndag ettermiddag sitter tidligere RBK-trener Kåre Ingebrigtsen. Han har nettopp vært gjennom en rettsak mot sin gamle klubb.

– Sett utenfra virker det som et kaos. Det er rart at ledere i norsk fotball ikke klarer å løse disse tingene på en bedre måte. Det her burde vært løst tidligere, både for spillerne sin del, men også for Kjetils del. Jeg føler med Kjetil. Det virker som vi holder på med sirkus, sier Ingebrigtsen i Eurosports sending.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Familien savner svar etter at sønnen ble funnet død

  2. Nå har politikerne bestemt seg

  3. Han vil ha store deler av Sirdal ut av Sirdal – og inviterer til folkeavstemning

  4. – Her vil vi ikke være verneverdige

  5. Hun er en svær krimsuksess. Men i denne TV -serien renner klisjeene i strie strømmer

  6. Jeg forlanger at denne boka blir lest

  1. IK Start