Ventura klarte cuten med et nødskrik

Med en avgjørende birdie på 17. hull fredag klarte Kristoffer Ventura akkurat cuten og er klar for videre spill i PGA-turneringen på Bermuda.

Publisert: Publisert:

Kristoffer Ventura klarte cuten i en PGA-turnering i Bermuda. Foto: Jared C. Tilton/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AFP / NTB scanpix

  • NTB

24-åringen var ett slag unna å klare cuten da han gikk løs på det 17. hullet. Med fire slag på par fem-hullet klatret nordmannen opp til to slag under par. Dermed får Ventura spille også lørdag og søndag. Han ligger på 59.-plass etter to dager.

Ventura fikk en skrekkelig start på turneringen da han da han slo en firedobbel bogey på første hull torsdag. Nordmannen løftet seg deretter stort og endte åpningsdagen på ett slag under par.

Les også

Ventura slo mesterlig tilbake etter marerittstart

Fredag fortsatte han den gode trenden med birdie på det første hullet. Han fulgte opp med en ny birdie på hull sju før det ble bogey på de to neste hullene.

Ventura gikk deretter sju strake hull på par, før han slo den viktige birdien på nest siste hull.

Amerikanerne Harry Higgs, Brendon Todd og Scottie Scheffler ligger i delt ledelse etter to dager. De er alle elleve slag under par.

PGA-turneringen avsluttes søndag.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Frigir navnet på 16-åringen som omkom i ulykke hjemme

  2. Helsemyndighetene skal ta i bruk spyttprøver som koronatest

  3. Bodil suste rundt på fester og fløy privatfly i studietiden, men kjente større lykke da sønnen så et fint tre i Røldal

  4. Politiet jaktet blotter på Orrestranda

  5. Milliongave til Arboretet - vil lage botanisk vitensenter og knytte seg til forskning

  6. Her rygger leddbussen ned på Diagonalen

  1. Kristoffer Ventura
  2. Golf