The Guardian: - Zlatan ønsker to millioner i uka for å spille for United

Zlatan-sagaen fortsetter.

Zlatan Ibrahimovic klarer seg rent økonomisk.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Det store spørsmålet stiller seg i fotball-verden for tiden er hvor Zlatan Ibrahimovic ender opp til neste sesong.

Kontrakten til den svenske superstjernen med Paris Saint Germain gikk ut etter denne sesongen, og ryktene har florert i lengre tid.

Aller hetest er ryktet om at Manchester blir neste stoppested for Zlatan. Spissen har et godt forhold til José Mourinho, som forventes å bli offentliggjort som ny manager i Manchester United i løpet av de neste dagene.

Tilbud fra LA Galaxy

Nå hevder The Guardian at Zlatan har stilt et vanvittig pengekrav for å spille på Old Trafford. Den vanligvis så pålitelige avisen melder at han vil ha 15 millioner euro per år. Omregnet til norske kroner vil det gi rundt to millioner kroner i uka.

Flere medier verden over har hevdet at Zlatan og Manchester United skal ha vært enig med en kontrakt, men onsdag kveld melder både Sky Sports og The Guardian at dette ikke er tilfelle. Sistnevnte avis melder at spissen, som for tiden forbereder seg til EM med Sverige, skal ha tilbud fra LA Galaxy og Midt-Østen. Lukrative tilbud.

Les også

Hegerberg: - På dette nivået er det kynisme og hard konkurranse

Klubblegendene Paul Scholes og Peter Schmeichel er begge postive til en eventuel signering av 34-åringen.

— Han har igjen ett eller to år. Men han tar vare på kroppen, har bra karisma og gode holdninger. Han ville vært en god spiller for Manchester United, sier Paul Scholes til BBC.

Prøvd denne?

Les også

Sitat-quiz: Hvem har sagt det – Zlatan eller Mourinho?

Sammenlignes med Cantona

— Du trenger spillere som inspirerer. Vi hadde Cantona på 90-tallet, en viktig periode for klubben, og jeg er sikker på at mye som skjedde da ikke ville skjedd uten Cantona. Nå er det på tide å ha en slik type igjen, og Zlatan passer inn i det bildet. Statistikken hans er utrolig. Han finner mål, han finner det publikum trenger, sier Peter Schmeichel til samme kanal.

Samtidig går alle Manchester United-supportere og venter på at José Mourinho skal bli bekreftet som ny trener for klubben. Ifølge rapporter fra britiske medier kan offentliggjøringen drøye helt til fredag.

Samtidig mener den danske eks-keeperen at Ryan Giggs bør forlate United om han ønsker å ta over klubben en dag.

— Jeg tror det ville vært en god idé for ham personlig. Samtidig er han en kulturbærer i klubben. Han er en som vet hva det å spille i Manchester United dreier seg om, sier Schmeichel til Sky Sports.

Les også

Derfor drøyer Mourinho-ansettelsen

Mourinho har dog fått mange støtterklæringer de siste dagene, blant annet fra trenerkollega Carlo Ancelotti, som overtar Bayern München etter Pep Guardiola.

— Mourinho er en fantastisk manager. Han kjenner Premier League veldig godt, og jeg tror han vil være en fantastisk signering for Manchester United, sier Ancelotti til BBC.

Publisert: