- Liverpool kjøper Southampton-angriper

Flere engelsker medier melder torsdag at veteranspissen Rickie Lambert skal være nær en overgang til Liverpool.

Rickie Lambert i aksjon for England. Til høsten kan han være Liverpool-spiller.
  • Jørgen Tjærnås
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Flere engelske medier hevder at 32-årige Rickie Lambert skal være nær en overraskende overgang til Liverpool. Ifølge blant annet Sky Sports og Liverpool Echo skal klubbene ha kommet langt i forhandlingene om den VM-klare spissen.

Ifølge Sky Sports skal prislappen på veteranen ligge på mellom 8 og 10 millioner pund. Det tilsvarer 80-100 millioner kroner. Lokalavisen hevder at prisen er langt lavere, rundt 40 millioner, pluss variabler om han slår til.

Mange vil nok spørre seg hva Liverpool skal med angriperen. I Luis Suarez og Daniel Sturridge hadde de røde den desidert giftigste spissduoen i Premier League denne sesongen. Samtidig har alternativene vært få, og det er kanskje der Lambert passer inn.

Blir klubbene enige kommer neppe Lambert selv til å si nei. Spissen, som lenge spilte i lavere divisjoner, er selv Liverpool-fan, og kan nå oppfylle en drøm på slutten av karrieren.

Lambert og resten av Englands landslag møter Peru i en treningskamp på Wembley fredag. I Premier League stoppet han på 13 mål denne sesongen.

Spissen er en av flere Southampton-spillere som kan være på vei vekk. Venstreback Luke Shaw er sterkt ønsket i Manchester United, mens Adam Lallana har flere beundrere. Det samme har midtstopper Dejan Lovren. De to sistnevnte har vært nevnt som Liverpool-aktuelle tidligere. Southampton mistet nylig manager Mauricio Pochettino til Tottenham.

Publisert:
  1. Engelsk fotball
  2. Liverpool FC
  3. Southampton FC

Mest lest akkurat nå

  1. Tømmingen av tankbilen har startet - E39 fortsatt stengt

  2. 20 grader i dag, uvær til natten

  3. Ferde vil øke bom­takstene på Nord-Jæren

  4. Marianne (57) ble drept på jobb for Nav: «De etterlatte kjenner på dyp sorg, fortvilelse og sinne»

  5. Flere fra Vikings A-lag med i lokaloppgjør

  6. Først da turisttrafikken omtrent var borte, fikk Sandnes svar om Preikestol-skilting