Flere fotballfester for barn og unge avlyst

Stadig flere stormønstringer i idretten gir opp å gjennomføre arrangementene i 2020. Rival Cup, Romsdalscupen og Hydro Cup er blant fotballturneringene som er avlyst.

Hydro Cup er blant turneringene som ble endelig avlyst denne uka. Her jubler Træff for seier på Sunndalsøra for to år siden.
  • Trond Hustad
    Rbnett
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Over 200 lag var påmeldt til Hydro Cup som opprinnelig skulle arrangeres i juni. På grunn av koronasituasjonen ble turneringa flyttet til helga 11.-13. september. Denne uka måtte Sunndal IL Fotball ta avgjørelsen om å avlyse cupen.

«Kjære fotballvenner, det er med tungt hjerte vi dessverre ser oss nødt til å avlyse årets cup. Vi hadde i det lengste et håp om at vi kunne avvikle cupen i en eller annen form, men grunnet smitteutvikling og innskjerpede retningslinjer ser vi ingen annen utvei enn å avlyse. Vi takker alle lag for tålmodigheten den siste tiden, og ønsker dere alle velkommen tilbake til Hydro cup 2021 som arrangeres 4.-6. juni 2021», skriver arrangøren på sin Facebook-side.

Les også

Slik blir håndballsesongen: Kun de beste deltar i NM og ungdomsserier blir utsatt

Rival Cup avlyst

Torsdag ble det bekreftet at også årets Rival Cup blir avlyst.

«Den siste utviklingen av Covid–19 situasjonen gjør at vi dessverre ser oss nødt til å avlyse årets Rival cup. Vi tar vår del av samfunnsansvaret og setter helsen til våre deltakere og frivillige i første prioritet. Vi vil takke alle påmeldte lag for interessen for cupen, og ønsker dere alle velkommen tilbake til Rival cup i 2021», heter det i en melding fra Sportsklubben Rival.

Les også

Idrettslegen mener idretten står foran «formidable utfordringer». Nå gir han råd i omfattende koronaprosjekt

Romsdalscupen avlyst

Romsdalscupen ble først utsatt fra juni til 21.-23. august. Onsdag kom den endelige beskjeden om at årets turnering utgår.

«Sånn som coronapandemien utvikler seg og sånn det ser ut i barne- og ungdomsfotball nå, så kan vi ikke arrangere Romsdalscup i noe format i år. Håper og tror at vi sees i 2021, skriver arrangøren.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Hele livet lurte Tor på hva som skjedde da faren styrtet i døden med jager­fly. Så opprettet kona en hemmelig kon­takt

  2. Ingenting rocket på Sandnes’ nye festplass

  3. Veton Berisha etter hat tricket: – Serie­gull med Viking ville vært det største

  4. Gikk fra Sandnes til Kristiansand av én spesiell grunn: – Det har vært litt av en tur

  5. Da det var trøbbel med skoene i «Skal vi danse», visste hun at løsningen lå i Hillevåg

  6. Mia Gundersen og Espen Hana er aller best når de får skuldrene ned, puppene opp og herjer med seg selv