Sørloth måtte ut med skade

Alexander Sørloth måtte av banen med en smell i venstrefoten bare 15 dager før Norges viktige EM-omspillskamp mot Serbia.

Publisert: Publisert:

Alexander Sørloth fikk en smell i venstrefoten i en kamp for Trabzonspor onsdag kveld. Her fra en tidligere kamp. Foto: MURAD SEZER / Reuters

  • NTB

Sørloth ble byttet ut i det 40. minuttet da Trabzonspor slo Yeni Malatyaspor 3-1 på bortebane i den tyrkiske superligaen onsdag kveld.

Ifølge nettstedet 61Trabzonhaber.com dreier det seg om smerter i venstrefoten. Nettstedet skriver også at det vil komme mer informasjon om Sørloths skade etter en MR-undersøkelse torsdag.

Les også

Satt i skyggen av Sørloth – nå forlater stjernen klubben med umiddelbar virkning

Sørloth har hatt en meget god sesong i tyrkisk fotball, der han har scoret 19 seriemål på 25 kamper for Trabzonspor. Trønderen er høyaktuell for en norsk landslagstropp når han er skadefri.

Norge spiller mot Serbia i nasjonsligaomspillets semifinale 26. mars. En eventuell finale spilles mot Skottland eller Israel fem dager senere.

Søndagens 3-1-seier sendte Trabzonspor til topps på den tyrkiske serietabellen. Laget har like mange poeng som toer Basaksehir, men bedre målforskjell.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. – Slutt å kødde rundt. Det er mennes­kers liv dette handler om

  2. Større leteaksjon igangsatt etter mann i 20-årene

  3. Laila Helland sitter med en svær sjekk i fanget. Rundt henne står en gjeng syklister med klump i halsen og tårer i øynene

  4. 82 nye bekreftede koronatilfeller

  5. Åpner gigant­butikk på Forus – alle konkur­rentene er borte

  6. Kvinne funnet død i leilighet i Åsane i Bergen

  1. Trabzonspor
  2. Alexander Sørloth
  3. Tyrkisk fotball