På vei mot bragd: Ventura storspiller i USA

Kristoffer Ventura spilte nok en knallrunde på tredje dag av Sanderson Farms Championship. Før den avsluttende runden er han kun ett slag bak de tre i ledelsen.

Kristoffer Ventura er nummer fire før søndagens avslutning.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Turningen spilles på golfbanen Country Club of Jackson i den amerikanske delstaten Mississippi.

Ventura har vært jevnt god gjennom hele turneringen og har spilt seg oppover på listen, fra delt femteplass fredag til delt fjerdeplass lørdag. Med totalt 13 slag under par deler han plassen med amerikanske Brandt Snedeker.

Les også

Fortsetter storspillet: Ventura kjemper i toppen i USA

– Være tålmodig

– Jeg må bare være tålmodig i morgen og gi meg selv nok muligheter, sa Ventura til Eurosport etter tredjerunden.

Den 25-årige golfstjernen startet tredje runde på imponerende vis. Både på hull en og tre ble det birdies, og dermed lå han to slag under par i første del av runden. På hull ni ble det imidlertid en bogey.

Men Ventura så ikke ut til å bli demotivert av det, snarere tvert imot. På hull ti, et par tre-hull, satte han en chip-putt fra hele 15 meter som slag nummer to, og dermed kunne han notere seg en birdie. Også på hull elleve ble det en birdie.

Les også

Kristoffer Ventura gjorde karrierebeste – håvet inn millionbeløp

Fire under par

Deretter gikk han på par på alle hullene frem til det avsluttende 18. hullet, der han igjen slo til med en birdie. Dermed endte nordmannen fire slag under par i runde tre.

– Det var mye opp og ned i dag, men et bra resultat totalt sett, oppsummerte han.

Australske Cameron Davis har den så langt klart beste tredjerunden, etter å ha gått den på ni slag under par. Det førte ham opp i delt ledelse med spanske Sergio Garcia og amerikanske J.T. Poston, alle totalt 14 slag under par.

Publisert: