Solskjær røper at han har overtalt Pogba til å løpe mer

(Fulham - Manchester United 1–2) Etter en sesong med mye usikkerhet viste Paul Pogba sin verdi mot Fulham. Ole Gunnar Solskjær mener at han har funnet nøkkelen til Pogbas suksess.

COMEBACK-KONGER: Ole Gunnar Solskjær var ofte den som ble matchvinner i tette kamper for Manchester United. Mot Fulham var det Paul Pogba som tok ansvar.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

– Paul er Manchester United-spiller og nå er han i kjempeform. Nå har vi fått ham i fysisk god form og det var «cluet», sier Ole Gunnar Solskjær til TV 2 på spørsmål om Pogbas fremtid.

Fra sidelinjen fikk nordmannen se sin franske midtbanestjerne hamre inn den avgjørende 2–1-scoringen på fantastisk vis.

Skadeproblemer og corona har gjort at Pogba har vært mye inn og ut av laget, men Solskjær sier at det også har skjedd noe med 27-åringens innstilling.

– Jeg har klart å overtale ham til å gjøre en del ekstra løping, forteller Solskjær – og fortsetter:

– Det er det som skal til med sånne gutter som har det talentet. Vi har blitt så mye bedre fysisk form enn det vi var for ett år eller to siden. Det ser vi i kamper som denne.

PRAT: Ole Gunnar Solskjær forteller at han har måttet overtale Paul Pogba til å løpe mer. Her snakker de sammen etter ligacupseieren mot Everton før jul.

Også franskmannen selv var i strålende humør etter seieren – og hintet samtidig om at suksessen på banen gjør at han kanskje ser lysere på fremtiden i Manchester United.

– Jeg har sagt mange ganger før at jeg elsker å vinne fotballkamper. Alt handler om å vinne. Jeg vil alltid være glad når vi vinner og i dag gjør vi det, så i dag er jeg glad. Den dagen vi taper er jeg ikke glad. Slik er jeg, sier Pogba etter kampen.

Les også

Fernandes roser samarbeidet med Pogba: – Laget trenger ham

Nå mener flere av hans tidligere kritikere at Pogba kan ha en fremtid i klubben.

– Jeg hadde aldri forventet å skrive det, men Paul Pogba begynner å likne Roy Keane for United, skriver Manchester Evening News-journalisten Samuel Luckhurst.

Manchester United-kjenneren sammenligner Paul Pogbas perle med Roy Keanes scoring i 3–0-seieren mot Portsmouth i 2003.

Etter kampen mot Liverpool var franskmannen nemlig rasende på seg selv etter å ha bommet på en stor sjanse i det målløse oppgjøret.

– Jeg var veldig sint og burde kanskje gjort bedre, sier Pogba om situasjonen.

Mot Fulham bidro franskmannen sterkt og kontrollerte spillet fra sin dyptliggende midtbaneposisjon ved siden av makker Fred – og krydret altså det hele med en utsøkt scoring.

– I dag gikk den inn og jeg er veldig glad for det. Og det aller viktigste var at vi fikk tre poeng i en tøff kamp, sier Pogba.

Publisert: