United-spillerne hyller Ronaldo etter comeback-nyheten

(Wolverhampton - Manchester United 0–1) Mens Paul Pogba og David de Gea var fra seg av beundring for den hjemvendende Cristiano Ronaldo, forklarte Ole Gunnar Solskjær hvor 36-åringen kommer til å spille på banen.

ER BLITT MANN: Ole Gunnar Solskjær sier Cristiano Ronaldo var en gutt da de spilte sammen, mens han nå er blitt en mann. Her for Manchester United i 2007.
 • Jens Friberg, VG
Publisert: Publisert:

– Hvem?

David de Gea ler mens han ser på intervjumakker Paul Pogba etter Manchester United sliteseier mot Wolverhampton søndag kveld. Franskmannen gliser godt tilbake.

– Det er en drøm å ha ham tilbake, det kommer til å bli fantastisk – det er allerede fantastisk, du kan føle det på atmosfæren. Forhåpentligvis kan han gi oss noe spesielt og gjøre laget enda bedre, sier spanjolen til Sky Sports, nå med mer seriøs mine.

Mason Greenwood sikret seieren for Manchester United, etter en Wolves-kanonade uten like.

– Alle vet hva han bringer til torgs. Han er allerede en legende i klubben og nå skal han tilbake. Det er åpenbart bra for oss, han kommer med kvalitet og erfaring, supplerte herr Pogba.

Fredag annonserte klubben at de hadde kommet til enighet med Juventus om en overgang for Cristiano Ronaldo, og bortefansen svarte med å sende denne pappfiguren rundt på Molineux:

TETT I PAPPEN: Denne pappfiguren av Cristiano Ronaldo «patruljerte» Molineux under kampen mot Wolverhampton søndag ettermiddag.

Trener Ole Gunnar Solskjær sier at hans gamle lagkamerat fortrinnsvis vil spille midtspiss. Der konkurrerer han fortrinnsvis med brennhete Mason Greenwood og ringreven Edison Cavani.

– Jeg håper han blir klar til kampen mot Newcastle, vi jobber med å få papirarbeidet i orden. Han er en spesiell gutt, eller mann, nå, han var en gutt da jeg spilte med ham. Selvfølgelig vil vi få den overgangen i boks, sier Solskjær.

I Ronaldos første periode i helrødt, spilte han fortrinnsvis på kantene – som blir gjenspeilet i den mest populære av Ronaldo-sangene sunget på Stretford End.

– Selvfølgelig er spillerne spente. Du ser fansen – de er spente. Det er det han gjør, han er en spesiell spiller, sier Solskjær.

Publisert:
 1. Premier League
 2. Manchester United
 3. Ole Gunnar Solskjær
 4. Cristiano Ronaldo

Premier League

SVUTMP
1Chelsea139313152630
2Manchester City139222772029
3Liverpool1384139112828
4West Ham United137242416823
5Arsenal137241517-223
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Nord-Jæren: 119 nye smittetilfeller

 2. Derfor vil de ikke vaksinere seg

 3. Viking dropper sesongkort – innfører helt ny ordning

 4. Resultatene i stor fedmestudie overrasker forskerne. Kjell Vidar Moland ble 65 kilo lettere

 5. Dette bør du vite om «glattå»

 6. 400 kan miste jobben i Seadrill