United-spillerne hyller Ronaldo etter comeback-nyheten

(Wolverhampton - Manchester United 0–1) Mens Paul Pogba og David de Gea var fra seg av beundring for den hjemvendende Cristiano Ronaldo, forklarte Ole Gunnar Solskjær hvor 36-åringen kommer til å spille på banen.

ER BLITT MANN: Ole Gunnar Solskjær sier Cristiano Ronaldo var en gutt da de spilte sammen, mens han nå er blitt en mann. Her for Manchester United i 2007.
 • Jens Friberg, VG
Publisert: Publisert:

– Hvem?

David de Gea ler mens han ser på intervjumakker Paul Pogba etter Manchester United sliteseier mot Wolverhampton søndag kveld. Franskmannen gliser godt tilbake.

– Det er en drøm å ha ham tilbake, det kommer til å bli fantastisk – det er allerede fantastisk, du kan føle det på atmosfæren. Forhåpentligvis kan han gi oss noe spesielt og gjøre laget enda bedre, sier spanjolen til Sky Sports, nå med mer seriøs mine.

Mason Greenwood sikret seieren for Manchester United, etter en Wolves-kanonade uten like.

– Alle vet hva han bringer til torgs. Han er allerede en legende i klubben og nå skal han tilbake. Det er åpenbart bra for oss, han kommer med kvalitet og erfaring, supplerte herr Pogba.

Fredag annonserte klubben at de hadde kommet til enighet med Juventus om en overgang for Cristiano Ronaldo, og bortefansen svarte med å sende denne pappfiguren rundt på Molineux:

TETT I PAPPEN: Denne pappfiguren av Cristiano Ronaldo «patruljerte» Molineux under kampen mot Wolverhampton søndag ettermiddag.

Trener Ole Gunnar Solskjær sier at hans gamle lagkamerat fortrinnsvis vil spille midtspiss. Der konkurrerer han fortrinnsvis med brennhete Mason Greenwood og ringreven Edison Cavani.

– Jeg håper han blir klar til kampen mot Newcastle, vi jobber med å få papirarbeidet i orden. Han er en spesiell gutt, eller mann, nå, han var en gutt da jeg spilte med ham. Selvfølgelig vil vi få den overgangen i boks, sier Solskjær.

I Ronaldos første periode i helrødt, spilte han fortrinnsvis på kantene – som blir gjenspeilet i den mest populære av Ronaldo-sangene sunget på Stretford End.

– Selvfølgelig er spillerne spente. Du ser fansen – de er spente. Det er det han gjør, han er en spesiell spiller, sier Solskjær.

Publisert:
 1. Premier League
 2. Manchester United
 3. Ole Gunnar Solskjær
 4. Cristiano Ronaldo

Premier League

SVUTMP
1Manchester City37286396247290
2Liverpool37278291256689
3Chelsea372011674324271
4Tottenham Hotspur372151164402468
5Arsenal37213135647966
 • Champions League
 • Europaliga
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Her er Pøbel sitt svar på Haaland-kommentar

 2. Utagerende og truende person på Stokka

 3. De var et av Norges største rockeband. Så raknet det

 4. Du skal lete lenge etter en bedre grillopplevelse enn den du får her

 5. Navnet frigitt etter dødsulykke på Sørlandet

 6. Hvis samboeren vil ha fred, foreslår hun gjerne at Kenneth skal ta en tur i garasjen