Dette blir Liverpools motstander i VM-semifinalen

Den mexicanske klubben Monterrey blir Liverpools motstander i semifinalen i klubb-VM. 3-2-seieren over vertsnasjonens representant Al-Sadd sørget for det.

Publisert: Publisert:

Carlos Rodriguez jubler etter å ha scoret for Monterrey i klubb-VM mot Al-Sadd. Neste oppgave for den mexicanske klubben er Liverpool i semifinalen onsdag. Foto: IBRAHEEM AL OMARI / Reuters

  • NTB

Monterrey er med i turneringen som vinner av mesterligaen for Nord- og Mellom-Amerika og Karibia (Concacaf). Laget gikk voldsomt ut i Doha og hadde et tverrliggertreff ved Jesús Gallardo etter bare noen sekunders spill.

Leonel Vangioni ventet til det 23. minutt før han sendte et kanonskudd fra 30 meter i mål via stolpen helt oppe i krysset. På overtid i omgangen doblet Rogelio Funes ledelsen etter å ha snappet opp et dårlig tilbakespill fra hjemmelagets kaptein Gabi.

Al-Sadd fattet håp da Baghdad Bounedjah nikket inn reduseringen halvveis i 2. omgang, men Carlos Rodriguez la på til 3-1 med et skudd via tverrliggeren. Abdelkarim Hassan reduserte igjen med et langskudd rett før slutt, men det ble bare et trøstemål.

Les også

Liverpool slapp med skrekken – forlenget ellevill rekke

Tidligere hadde saudiarabiske Al Hilal, vinner av den asiatiske mesterligaen, slått den afrikanske representanten Espérance de Tunis 1-0 med scoring av innbytter Bafetimbi Gomis i det 73. minutt.

Al Hilal møter brasilianske Flamengo i semifinale tirsdag. Flamengo vant nylig Libertadores Cup, den søramerikanske mesterligaen.

Mens Flamengo og Liverpool går inn i klubb-VM i semifinalene, spilte Al-Sadd sin annen kamp i turneringen lørdag. Laget slo Hienghène fra Ny-Caledonia i innledende runde tidligere i uken.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Elgen ble skutt i hagen til Simon: – Jeg måtte advare kona

  2. – Hurtigruten er selve symbolet på det nye Norge: Luksus på øvre dekk, fattigdom og frykt hos de som driver maskineriet

  3. Helt lag satt i karantene etter koronasmitte – kamper i 1. divisjon utsatt

  4. Sandnes ble vekket av ulelyd

  5. Ny runde om tvangsmulkt for hotell-hullet

  6. En bok skrevet med stor kjærlighet til Stavanger

  1. Liverpool FC
  2. VM for klubblag