Dette blir Liverpools motstander i VM-semifinalen

Den mexicanske klubben Monterrey blir Liverpools motstander i semifinalen i klubb-VM. 3-2-seieren over vertsnasjonens representant Al-Sadd sørget for det.

Carlos Rodriguez jubler etter å ha scoret for Monterrey i klubb-VM mot Al-Sadd. Neste oppgave for den mexicanske klubben er Liverpool i semifinalen onsdag.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Monterrey er med i turneringen som vinner av mesterligaen for Nord- og Mellom-Amerika og Karibia (Concacaf). Laget gikk voldsomt ut i Doha og hadde et tverrliggertreff ved Jesús Gallardo etter bare noen sekunders spill.

Leonel Vangioni ventet til det 23. minutt før han sendte et kanonskudd fra 30 meter i mål via stolpen helt oppe i krysset. På overtid i omgangen doblet Rogelio Funes ledelsen etter å ha snappet opp et dårlig tilbakespill fra hjemmelagets kaptein Gabi.

Al-Sadd fattet håp da Baghdad Bounedjah nikket inn reduseringen halvveis i 2. omgang, men Carlos Rodriguez la på til 3-1 med et skudd via tverrliggeren. Abdelkarim Hassan reduserte igjen med et langskudd rett før slutt, men det ble bare et trøstemål.

Les også

Liverpool slapp med skrekken – forlenget ellevill rekke

Tidligere hadde saudiarabiske Al Hilal, vinner av den asiatiske mesterligaen, slått den afrikanske representanten Espérance de Tunis 1-0 med scoring av innbytter Bafetimbi Gomis i det 73. minutt.

Al Hilal møter brasilianske Flamengo i semifinale tirsdag. Flamengo vant nylig Libertadores Cup, den søramerikanske mesterligaen.

Mens Flamengo og Liverpool går inn i klubb-VM i semifinalene, spilte Al-Sadd sin annen kamp i turneringen lørdag. Laget slo Hienghène fra Ny-Caledonia i innledende runde tidligere i uken.

Publisert:
  1. Liverpool FC
  2. VM for klubblag

Mest lest akkurat nå

  1. FHI i ny omikron­rapport: Alvorlig situasjon – nød­vendig med sterkere til­tak

  2. Spiss­talent klar for Viking: – Utrolig stort

  3. Rosenberg strammer inn etter 54 smitte­tilfeller på én måned

  4. Alle erstat­nings­krav av­slått: – Fryktelig til­feldig og lite verdig

  5. Familien ble hjemløs etter brannen på Sviland: – Det er tusen praktiske ting som må ordnes når alt er borte

  6. Regjeringen legger fram nye og streng­ere korona­tiltak i kveld